Thalys & Interrail. Regel je reservering

Wil je met interrail de Thalys gebruiken? Dat kan. Je moet alleen wel vooraf reserveren. Voor de Thalys geldt een toeslag. De toeslag is afhankelijk van de route die je aflegt. Wil je vanuit Nederland naar Parijs? Dan betaal je €30. Via treinrondreis.nl kun je de reservering maken.

Thalys reservering Amsterdam - Parijs € 30
Amsterdam - Brussel al voor € 20
Beperkt aantal plekken voor Interrailers
Reserveer eenvoudig via Treinrondreis.nl

Reserveer op tijd

Waar je rekening mee moet houden is dat het aantal plekken voor interrail is beperkt is. Als je op het laatste moment reserveert, is er mogelijk geen plek. Vooral in het weekend en op piekperiodes in de vakanties zijn de plekken snel op. Wil je zonder extra kosten vanuit Nederland naar Parijs reizen? Dan kan dat ook, maar dan moet je vaker overstappen.

Verschillende tarieven

Je kunt de Thalys ook gebruiken om vanuit Nederland naar Antwerpen of Brussel te reizen. Voor deze reservering betaal je €20 per persoon. Wil je zonder toeslag reizen van Nederland naar België? Gebruik dan de intercity direct. Hiervoor op het hoef je niets bij te betalen en ook niet te reserveren.

Wil je met de Thalys vanuit België naar Parijs? Dan betaal je €25 toeslag. In België kun je instappen in Antwerpen, Brussel en Luik. Daarnaast rijdt de Thalys vanuit Duitsland naar Parijs. In dit geval betaal je €30 per persoon voor de reservering.

Voorwaarden

In de regel is een reservering één keer te wijzigen (op basis van beschikbaarheid). Wil je de reservering annuleren? Dan krijg je in de regel 75% van de kosten terug. Onze tip: maak de reservering direct als je een Interrail ticket koopt. Daarmee bespaar je boekingskosten. Goed om te weten: we maken de reservering handmatig. In de regel krijg je binnen één a twee werkdagen bericht.

Alle Interrail & Thalys reserveringen op een rij

  • Nederland - Parijs: € 30 in alle klassen
  • Nederland - België € 20 in alle klassen
  • België - Parijs: € 25 in alle klassen
  • Duitsland - Parijs: € 30 in alle klassen
  • Duitsland - België € 25 in alle klassen

Reisschema

dag 1

Basis

ALb

Grandium Hotel Praag (5 sterren)

lees meer
dag 2

Terugreis

Thalys & Interrail. Regel je reservering

Reis in 2,5 uur met Thalys van Rotterdam naar Parijs. Regel je reservering samen bij aankoop van je Interrail ticket. Of maak een losse reservering.

Rondreis samenstellen
Thalys te Rotterdam

Thalys & Interrail. Regel je reservering

Reis in 2,5 uur met Thalys van Rotterdam naar Parijs. Regel je reservering samen bij aankoop van je Interrail ticket. Of maak een losse reservering.

Rondreis samenstellen

Handige pagina's

Offerte aanvragen
Veel gestelde vragen
Over ons
Last minute trein

Garantie

Om de betrouwbaarheid van jouw reservering te waarborgen, zijn we geregistreerd bij het VZR Garantiefonds en aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR)

Informatie

Treinrondreis.nl is een initiatief van Treinreiziger B.V.

Treinrondreis
Grondherendijk 41 a/b
3082 DG Rotterdam
Ons kantoor is geen bezoekadres

Telefoon: 010 - 26 13 0 43
Email: contact@treinrondreis.nl

Treinrondreis.nl is een handelsnaam van Treinreiziger B.V. (KVK 86245007). Op al onze pakketreizen is de EU-richtlijn 2015/2302 van toepassing. Zie: de pagina reizigersrechten/reisgarantie. Op alle reizen zijn onze (reis)voorwaarden van toepassing. Wij maken gebruik van cookies en handeren de volgend privacyverklaring. © 2021-2024 Treinrondreis.nl