Interrail & Eurostar. Regel je reservering

Wil je met Interrailpas de Eurostar gebruiken? Dat kan. Je moet wel vooraf reserveren. Hier zijn kosten aan verbonden. Naar Parijs betaal je bijvoorbeeld € 38 bij.

UPDATE: Treinrondreis.nl biedt op dit moment GEEN reserveringen aan. Later dit jaar hopen we ook reserveringen aan te gaan bieden.

Hoogte toeslag

Voor de Eurostar geldt een toeslag. De toeslag is afhankelijk van het traject dat je aflegt. Wil je van Nederland naar België? Dan betaal je € 20 aan reserveringskosten, per persoon. Hier zit een zitplaatsreservering bij inbegrepen. Wil je vanuit Nederland met de Eurostar naar Parijs? Dan betaal je met Interrail een toeslag van €30. Via Treinrondreis.nl kun je deze (en andere reserveringen) maken.

Beperkt aantal plekken

Waar je rekening mee moet houden is dat het aantal plekken voor interrail is beperkt is. Als je op het laatste moment reserveert, is er mogelijk geen plek. Vooral in het weekend en op piekperiodes in de vakanties zijn de plekken snel op. Wil je zonder extra kosten vanuit Nederland naar Parijs reizen? Dan kan dat ook, maar dan moet je vaker overstappen.

Andere routes

Je kunt de Eurostar ook gebruiken om vanuit Nederland naar Antwerpen of Brussel te reizen. Voor deze reservering betaal je €20 per persoon. Wil je zonder toeslag reizen van Nederland naar België? Gebruik dan de Intercity Direct. Hiervoor op het hoef je niets bij te betalen en ook niet te reserveren.

Wil je met de Eurostar vanuit België naar Parijs? Dan betaal je €25 toeslag. In België kun je instappen in Antwerpen, Brussel en Luik. Daarnaast rijdt de Eurostar vanuit Duitsland naar Parijs. In dit geval betaal je €38 per persoon voor de reservering.

In de regel is een reservering één keer te wijzigen (op basis van beschikbaarheid). Wil je de reservering annuleren? Dan krijg je in de regel 75% van de kosten terug. Onze tip: maak de reservering direct als je een Interrail ticket koopt. Daarmee bespaar je boekingskosten. Goed om te weten: we maken de reservering handmatig. In de regel krijg je binnen één a twee werkdagen bericht.

Meer Interrail & Reserveren

Handige pagina's

Offerte aanvragen
Veel gestelde vragen
Over ons
Last minute trein

Garantie

Om de betrouwbaarheid van jouw reservering te waarborgen, zijn we geregistreerd bij het VZR Garantiefonds en aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR)

Informatie

Treinrondreis.nl is een initiatief van Treinreiziger B.V.

Treinrondreis
Grondherendijk 41 a/b
3082 DG Rotterdam
Ons kantoor is geen bezoekadres

Telefoon: 010 - 26 13 0 43
Email: contact@treinrondreis.nl

Treinrondreis.nl is een handelsnaam van Treinreiziger B.V. (KVK 86245007). Op al onze pakketreizen is de EU-richtlijn 2015/2302 van toepassing. Zie: de pagina reizigersrechten/reisgarantie. Op alle reizen zijn onze (reis)voorwaarden van toepassing. Wij maken gebruik van cookies en handeren de volgend privacyverklaring. © 2021-2024 Treinrondreis.nl