ÖBB/Harald Eisenberger

Treinticket nachttrein naar Zürich en Basel

NIET BESCHIKBAAR via Treinrondreis.nl.

privé coupé nachttrein € 199 voor 1 tot 6 personen (enkele reis)
Dagelijks vanaf Amsterdam en Utrecht
Lig- en slaaprijtuigen
Boekingskosten: € 15 (eenmalig)

De nachttrein heeft lig- en slaaprijtuigen. We boeken standaard voor u een eigen privé coupe in het ligrijtuig. Voor de prijs van € 199 reist u met maximaal zes personen per nachttrein naar Zürich, waarvan maximaal 3 volwassenen (15 jaar en ouder). De genoemde prijs is voor een enkele reis.

Lig- of slaaprijtuig?

 • In het ligrijtuig ligt u op een bank, terwijl u in het slaaprijtuig slaapt op een bed. De banken in het ligrijtuig zijn vrij hard.
 • In zowel het ligrijtuig als slaaprijtuiig is een klein ontbijtje inbegrepen, in het slaaprijtuig is deze wel wat uitgebreider.
 • In het slaaprijtuig heeft u een eigen kleine wasbak, in het ligrijtuig deelt u de wasgelegenheid met anderen.
 • In het ligrijtuig zit u op dezelfde bank waarop u slaapt. In het slaaprijtuig kunnen de bedden omgebouwd worden tot zitplaatsen.
 • In het slaaprijtuig heeft u aan één zijde bedden, en kunnen er maximaal drie slaapplaatsen gecreëerd worden. In het ligrijtuig kunnen er aan beide zijde van de coupé maximaal drie ligplekken gecreëerd worden.
 • In alle rijtuigen van de nachttrein naar Zürich deelt u de wc. Er is geen douche beschikbaar in deze slaaptrein.

Hoe boekt u de treinreis naar Zürich en Basel?

 • U kiest tijdens het samenstellen van de reis de vertrekdatum.
 • In de tweede stap voegt u extra dagen (zonder overnachting toe), zodat de terugreis op de juiste datum uit komt.
 • In de derde stap kunt u de accomodatie wijzigen, en kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een coupe in het slaaprijtuig. De prijs is nu definitief.
 • Als u de boeking wilt voortzetten, vult u uw persoonsgegevens in, en de gegevens van de reiziger. Als u niet naar Zürich, maar tot Basel mee wilt, kunt u dit kwijt in de laatste stap van de boeking, in het veld opmerkingen.
 • Een betaalverzoek krijgt u pas als de tickets geboekt zijn.

Reisschema

dag 1

Nachttrein naar Zürich

De nachttrein naar Zürich en Basel vertrekt om 20:30 uur uit Amsterdam Centraal en om 21:00 uur uit Utrecht Centraal. Normaal gesproken stopt de trein ook te Arnhem, v. 21:52 uur.

dag 2

Aankomst in Basel en Zürich

De trein komt om 6:11 aan te Basel Bad, en om 6:20 uur te Basel SBB. Het hoofdstation van de Zwitserse grensplaats. Na een stop van ongeveer 20 minuten rijdt de trein door het Zwitserse berlangdschap richting Zürich. Daar eindigt de nachttrein om 8:05 uur.

optionele dag

Verblijfsdag(en) in Zwitserland

U regelt zelf uw verblijf. Er is geen hotel inbegrepen. U kunt zelf bepalen hoeveel nachten u in Zwitserland blijft.

Zelfde hotel als de voorgaande dag.
dag 3

Vertrek Zürich richting Nederland

Na uw verblijf in Zwitserland vertrekt u vandaag per nachttrein terug naar Nederland. De trein vertrekt om 21:59 uur uit Zürich en om 23:13 uur uit Basel SBB. De trein stopt ook te Basel Bad. Basel SBB is het hoofdstation.

dag 4

Aankomst in Nederland

Rond 7:50 uur rolt de trein Arnhem Centraal later, om 8:30 uur volgt Utrecht en omstreeks 9:15 uur eindigt de trein te Amsterdam Centraal. Bij werkzaamheden kan de dienstregeling afwijken.

Treinticket nachttrein naar Zürich en Basel

Los treinticket Nederland - Zwitserland per nachttrein

v.a. 199 p.p.
Vraag offerte aan
Nightjet

Hoogtepunten Treinticket nachttrein naar Zürich

Optioneel in deze reis

Treinreis per binnenlandse trein

Inbegrepen in deze reis

Los treinticket nachttrein naar Zürich

Niet inbegrepen in deze reis

Hotel, accommodatie, reisverzekering

Goed om te weten

Beschikbaarheid
We controleren de beschikbaarheid handmatig voor u, en boeken de tickets vervolgens. Het kan voorkomen dat een bepaald tarief niet boekbaar is, dan nemen we met u contact op voor overleg. Een betaalverzoek krijgt u pas als de tickets geboekt zijn.

Boekingskosten
U betaald de prijs die op het treinticket staat, plus 15 euro boekingskosten. Er komen geen andere kosten bij.

En verder:
We boeken standaard tickets van / naar Zürich. Als u van / naar Basel wilt reizen maakt u hier een opmerking over in het veld opmerkingen (laatste stap van de boeking).

Annuleringsvoorwaarden
De treintickets naar Zürich die we voor u boeken zijn tot 15 dagen voor vertrek te annuleren. U krijgt dan de volledige reissom terug, minus € 15 boekingskosten. Nadien, tot 1 dag voor vertrek krijgt u 50% van de ticketprijs terug. Het moment dat de annulering door Treinrondreis.nl wordt verwerkt is bepalend. Als u een treinticket per binnenlandse trein heeft bijbesteld, dan gelden hier aparte annuleringsvoorwaarden voor: € 5 per persoon per enkele reis.

Treinticket nachttrein naar Zürich en Basel

Los treinticket Nederland - Zwitserland per nachttrein

v.a. 199 p.p.
Vraag offerte aan

Handige pagina's

Offerte aanvragen
Veel gestelde vragen
Over ons
Last minute trein

Garantie

Om de betrouwbaarheid van jouw reservering te waarborgen, zijn we geregistreerd bij het VZR Garantiefonds en aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR)

Informatie

Treinrondreis.nl is een initiatief van Treinreiziger B.V.

Treinrondreis
Grondherendijk 41 a/b
3082 DG Rotterdam
Ons kantoor is geen bezoekadres

Telefoon: 010 - 26 13 0 43
Email: contact@treinrondreis.nl

Treinrondreis.nl is een handelsnaam van Treinreiziger B.V. (KVK 86245007). Op al onze pakketreizen is de EU-richtlijn 2015/2302 van toepassing. Zie: de pagina reizigersrechten/reisgarantie. Op alle reizen zijn onze (reis)voorwaarden van toepassing. Wij maken gebruik van cookies en handeren de volgend privacyverklaring. © 2021-2024 Treinrondreis.nl