Rondreis Noorwegen per trein

Dat geldt bijvoorbeeld voor de Flåmsbana, dat inmiddels tot toeristische attractie is uitgegroeid. Jaarlijks reizen een kleine miljoen reizigers over de spoorlijn, om te kunnen genieten van het prachtige uitzicht. Bij onze rondreis Noorwegen ontbreekt de Flåmsbana dan ook niet. Vanuit Flåm kun je bovendien de Nærøyfjord ontdekken.

Ook spectaculair is de Bergenbanen, de treinreis Oslo - Myrdal - Bergen. Deze treinreis wordt bij onze rondreizen gecombineerd met de eerder genoemde Flåmsbana. Waar de Flåmsbana een relatief kort traject is, is de Bergenbanen juist een langere treinreis door Noorwegen. Van Oslo naar Myrdal duurt de reis bijvoorbeeld 4 uur en 40 minuten. Bij treinrondreizen door Noorwegen zorgen we dat u hier een gereserveerde zitplaats heeft.

Bij een rondreis door Noorwegen reist u niet alleen per trein, maar ook per boot. Daardoor kunt u nog beter kennis maken met de indrukwekkende natuur die dit reusachtige land rijk is.

Treinrondreis.nl biedt vanaf 2023 reizen aan naar Noorwegen. We zullen het aanbod geleidelijk uitbreiden. We starten met een rondreis Zuid-Noorwegen.


Rondreizen Noorwegen per trein

Informatie

Treinrondreis.nl
Een initiatief van Treinreiziger.nl.

Grondherendijk 41 a/b
3082 DG Rotterdam
010 - 26 13 0 43

Treinrondreis.nl is een handelsnaam van Publink (KVK 24465732). Op al onze pakketreizen is de EU-richtlijn 2015/2302 van toepassing. Zie: de pagina reizigersrechten/reisgarantie. Op alle reizen zijn onze (reis)voorwaarden van toepassing. Wij maken gebruik van cookies en handeren de volgend privacyverklaring. © 2022 Treinrondreis.nl