Bergen Spoorlijn: Indrukwekkende treinreis Oslo - Bergen

Deze prachtige treinreis begint in de hoofdstad van Noorwegen: Oslo. Ongeveer vier keer per dag brent de trein je in zeven uur van Oslo naar Bergen, de tweede stad van Noorwegen. Onderweg wordt je getrackteerd op een prachtig uitzicht met bergen en rivieren.

Je komt tijdens de reis ogen tekort. De reis is zowel mooi in de zomer, als in de winter. In de winter reis je veelal door een besneeuwd landschap. In Myrdal kun je overstappen op de Flamsbana, eveneens eenprachtige spoorlijn.

Check hier onze pagina Rondreis Noorwegen.

Trein in Noorwegen

Handige pagina's

Offerte aanvragen
Veel gestelde vragen
Over ons
Last minute trein

Garantie

Om de betrouwbaarheid van jouw reservering te waarborgen, zijn we geregistreerd bij het VZR Garantiefonds en aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR)

Informatie

Treinrondreis.nl is een initiatief van Treinreiziger B.V.

Treinrondreis
Grondherendijk 41 a/b
3082 DG Rotterdam
Ons kantoor is geen bezoekadres

Telefoon: 010 - 26 13 0 43
Email: contact@treinrondreis.nl

Treinrondreis.nl is een handelsnaam van Treinreiziger B.V. (KVK 86245007). Op al onze pakketreizen is de EU-richtlijn 2015/2302 van toepassing. Zie: de pagina reizigersrechten/reisgarantie. Op alle reizen zijn onze (reis)voorwaarden van toepassing. Wij maken gebruik van cookies en handeren de volgend privacyverklaring. © 2021-2024 Treinrondreis.nl