Nieuw: nachttrein naar Berlijn

Vanaf 25 mei 2023 gaat de nachttrein naar Berlijn rijden, vanuit o.a. Roosendaal, Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Amersfoort en Deventer.

Vanaf 25 mei zal er een nachttrein vanuit Brussel naar de Duitse hoofdstad rijden. De nachttrein zal naar Berlijn rijden op maandag, woensdag en vrijdag. Vanuit Berlijn vertrekt de nachttrein op dinsdag, donderdag en zondag naar Nederland en België.

Treinrondreis zal ook reizen gaan aanbieden met deze nieuwe nachttrein van European Sleeper. We wachten echter nog op de nieuwe tarieven van deze trein.

Handige pagina's

Offerte aanvragen
Veel gestelde vragen
Over ons
Last minute trein

Garantie

Om de betrouwbaarheid van jouw reservering te waarborgen, zijn we geregistreerd bij het VZR Garantiefonds en aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR)

Informatie

Treinrondreis.nl is een initiatief van Treinreiziger B.V.

Treinrondreis
Grondherendijk 41 a/b
3082 DG Rotterdam
Ons kantoor is geen bezoekadres

Telefoon: 010 - 26 13 0 43
Email: contact@treinrondreis.nl

Treinrondreis.nl is een handelsnaam van Treinreiziger B.V. (KVK 86245007). Op al onze pakketreizen is de EU-richtlijn 2015/2302 van toepassing. Zie: de pagina reizigersrechten/reisgarantie. Op alle reizen zijn onze (reis)voorwaarden van toepassing. Wij maken gebruik van cookies en handeren de volgend privacyverklaring. © 2021-2024 Treinrondreis.nl