Eiland Skye-Expeditie

Ontdek de betoverende schoonheid van Schotland met de Eiland Skye-Expeditie. Reis per boot naar Newcastle en geniet van een adembenemende treinreis over de prachtige West Highland Line. Uiteraard reist u ook naar het mystieke eiland Isle of Skye, waar indrukwekkende landschappen en culturele schatten op u wachten.

Per comfortabele DFDS Ferry naar Newcastle
Ontdek de ongerepte natuur van Skye
Reis over de beroemde West Highlandspoorlijn
Reis op verzoek aan te passen

Offerte Eiland Skye-Expeditie

De Eiland Skye-Expeditie biedt u een onvergetelijke reiservaring door het betoverende landschap van Schotland. Deze exclusieve reis is alleen beschikbaar op offertebasis, waardoor u een op maat gemaakte en unieke vakantie beleeft. Vanwege de immense populariteit van Skye raden wij u aan om uw reis 9 tot 12 maanden van tevoren te boeken. Enige flexibiliteit in uw reisdata helpt om de reis zo goed mogelijk te kunnen plannen.

Uw avontuur begint met een ontspannen boottocht naar Newcastle, waar u de eerste indrukken van de Britse kust kunt opdoen. Vervolgens reist u per trein naar Inverness, onderweg doet u de eerste mooie indrukken van Schotland up.

Vanaf Inverness reist u per trein verder naar Kyle of Lochalsh, waar u op de boot naar het Isle of Skye stapt, de hoofdbestemming van deze reis. Op het eiland is van alles te doen. Denk bijvoorbeeld aan een bezoek aan het Dunvegan Castle of het mooie Staffin Beach. Wandelen doet u prachtig op het hele eiland. Maak bijvoorbeeld de Quiraing Walk, en geniet van de eindeloze vergezichten.

Na uw bezoek aan Skye reist u verder naar Fort William, waarbij u onder andere het wereldberoemde Glenfinnanviaduct passeert, bekend van de Harry Potterfilms.

Laat u betoveren door de magie van het eiland Skye en creëer onvergetelijke herinneringen tijdens deze unieke reis.

Reisschema

dag 1

Per ferry richting Newcastle

Uw avontuur begint direct: U reist per comfortabele bus van Amsterdam naar de ferryterminal in IJmuiden. Hier stapt u aan boord van de DFDS Ferry, die u meeneemt over de Noordzee naar Newcastle.

DFDS IJmuiden - Newcastle (boot)

lees meer
dag 2

Van Newcastle naar Inverness

In de ochtend arriveert u in Newcastle. Eerst maakt u een transfer per bus naar het station. Hier heeft u de tijd voor een lunch of een kort bezoek aan de stad. Halverwege de middag, even voor 15 uur, reist u per directe trein naar Inverness. Daar komt u rond 20:15 uur aan.

Premier Inn Inverness Centre River Ness

lees meer
dag 3

Inverness - Eiland Skye (Portree)

Vandaag reist u per trein van Inverness naar Kyle of Lochalsh, deze reis duurt ongeveer 2,5 uur. Onderweg geniet u van het uitzicht. In Kyle of Lochalsh stapt u in de bus naar Skye. Dit is een busrit van ongeveer een uur. Het kan ook voorkomen dat we een hotel in Broadford voorstellen.

The Rosedale Hotel Portree

lees meer
dag 4

Eiland Skye / Portree

Zelfde hotel als de voorgaande dag.
dag 5

Eiland Skye / Portree

Zelfde hotel als de voorgaande dag.
dag 6

Eiland Skye / Portree

Zelfde hotel als de voorgaande dag.
dag 7

Portree - Fort William

U reist per bus naar Amadale, hier stapt u over op de boot naar naar Malaig. In Malaig heeft u ruim de tijd en kunt u eventueel een rondje lopen door dit vissersdorpje. Daarna gaat de reis verder per trein naar Fort William.

Let op: Deze reis is alleen mogelijk doordeweeks (maandag t/m vrijdag). Bustickets zijn alleen ter plekke verkrijgbaar, en zijn niet inbegrepen. Op zaterdag en zondag kunt u eventueel Portree - Fort William volledig per bus afleggen.

Premier Inn Fort William

lees meer
dag 8

Fort William - Edinburgh

Premier Inn Edinburgh City Centre (Waverley)

lees meer
dag 9

Edinburgh

Zelfde hotel als de voorgaande dag.
optionele dag

Extra dag Edinburgh

Zelfde hotel als de voorgaande dag.
dag 10

Edinburgh- Newcastle

Van Edinburgh keert u terug naar Newcastle, waar u per bus naar de ferryterminal reist voor de overtocht terug naar Ijmuiden.

DFDS Newcastle - IJmuiden (boot)

lees meer
dag 11

Aankomst in Nederland

Bij aankomst in Ijmuiden reist u per bus naar Amsterdam Centraal en naar uw woonplaats.

Eiland Skye-Expeditie

Ontdek de ongerepte natuur van Skye en de Schotse Hooglanden.

vraag offerte aan
Neist Point Lighthouse

Hoogtepunten Eiland Skye-Expeditie

Optioneel in deze reis

Verlenging in Edinburgh, Fort William, Inverness en Glasgow

Dinerbuffet aan boord

bekijk alle optie op deze reis

Inbegrepen in deze reis

Hotels, inclusief ontbijt

Treintickets & zitplaatsreserveringen

bekijk alles wat is inbegrepen

Niet inbegrepen in deze reis

Toeristenbelasting

Reisverzekering, overige maaltijden

bekijk alles wat niet is inbegrepen

Goed om te weten

Reis op aanvraag

Deze reis is op offertebasis beschikbaar. Belangrijk: wees er op tijd bij. We adviseren 9 a 12 maanden voor vertrek een offerte aan te vragen. Als u flexibel bent, helpt dat ook. De reis is aan te passen.

Treinreis in Nederland

De treinreis in Nederland is niet inbegrepen. Ook parkeren in IJmuiden is niet inbegrepen. Reist u vanuit België? Dan kunnen we voor 30 euro per persoon per enkele reis een treinticket naar Amsterdam voor u bijboeken.

Eiland Skye-Expeditie

Ontdek de ongerepte natuur van Skye en de Schotse Hooglanden.

vraag offerte aan

Handige pagina's

Offerte aanvragen
Veel gestelde vragen
Over ons
Last minute trein

Garantie

Om de betrouwbaarheid van jouw reservering te waarborgen, zijn we geregistreerd bij het VZR Garantiefonds en aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR)

Informatie

Treinrondreis.nl is een initiatief van Treinreiziger B.V.

Treinrondreis
Grondherendijk 41 a/b
3082 DG Rotterdam
Ons kantoor is geen bezoekadres

Telefoon: 010 - 26 13 0 43
Email: contact@treinrondreis.nl

Treinrondreis.nl is een handelsnaam van Treinreiziger B.V. (KVK 86245007). Op al onze pakketreizen is de EU-richtlijn 2015/2302 van toepassing. Zie: de pagina reizigersrechten/reisgarantie. Op alle reizen zijn onze (reis)voorwaarden van toepassing. Wij maken gebruik van cookies en handeren de volgend privacyverklaring. © 2021-2024 Treinrondreis.nl