Miguel Ángel Sanz

Rondreis Noorwegen en Denemarken

BELANGRIJK: Deze reis is momenteel nog niet beschikbaar. We verwachten binnenkort (najaar 2022) een treinreis naar Noorwegen te kunnen aanbieden. Het programma van deze reis is nog niet correct.

Reisschema

dag 1

Naar het Deense Ribe.

In de vroege ochtend vertrekt u per trein naar Duitsland, om vervolgens per intercity richting de Deense grens te reizen (Niëbull). Het laatste stukje van de reis gaat per regionale trein naar Ribe, de oudste stad van Denemarken. U komt aan rond etenstijd en verblijft op ongeveer 500 meter van het station en tevens op loopafstand van de historische binnenstad. Verblijf: Den Gamle Købmandsgaard.

dag 2

Per trein naar Jutland, Aalborg

In de ochtend heeft u nog de tijd om een wandeling te maken door Ribe, daarna reist u naar de hoofdstad van de regio Jutland, Aalborg. Aalborg is een leuke historische stad, met tal van kleine gezellige straatjes.

dag 3

Per Fjord Line richting Denemarken

U kunt eerst nog genieten van Aalborg. Later op de dag reist u per trein naar Hirtshals, vanwaar u begin van de avond per boot naar Noorwegen vertrekt, naar Bergen.

dag 4

Aankomst in Noorwegen (Bergen)

Aan het begin van de middag komt u aan in Bergen. U heeft tijd om de stad te bezoeken.

dag 5

Bergen

Vandaag heeft u ook de tijd om de stad Bergen te ontdekken.

dag 6

Flamsbaan

U reist per

Rondreis Noorwegen en Denemarken

Kom binnenkort bij ons terug voor een rondreis naar Noorwegen

Vraag offerte aan
Bergen - Noorwegen

Rondreis Noorwegen en Denemarken

Kom binnenkort bij ons terug voor een rondreis naar Noorwegen

Vraag offerte aan

Handige pagina's

Offerte aanvragen
Veel gestelde vragen
Over ons
Last minute trein

Garantie

Om de betrouwbaarheid van jouw reservering te waarborgen, zijn we geregistreerd bij het VZR Garantiefonds en aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR)

Informatie

Treinrondreis.nl is een initiatief van Treinreiziger B.V.

Treinrondreis
Grondherendijk 41 a/b
3082 DG Rotterdam
Ons kantoor is geen bezoekadres

Telefoon: 010 - 26 13 0 43
Email: contact@treinrondreis.nl

Treinrondreis.nl is een handelsnaam van Treinreiziger B.V. (KVK 86245007). Op al onze pakketreizen is de EU-richtlijn 2015/2302 van toepassing. Zie: de pagina reizigersrechten/reisgarantie. Op alle reizen zijn onze (reis)voorwaarden van toepassing. Wij maken gebruik van cookies en handeren de volgend privacyverklaring. © 2021-2024 Treinrondreis.nl