Foto: RhB. Swiss-image.ch/Andrea Badrutt

Actie: Voordeel Treinrondreis Zwitserland

Een vierdaagse rondreis naar Zwitserland. En dat al voor 495 euro per persoon (bij 2 personen). Dat kan tijdelijk (tot en met 24 september 2021) bij Treinrondreis.nl.

Het gaat om de Voordeel Treinrondreis Zwitserland, waarbij de mooiste treinroutes van Zwitserland centraal staan. Zo reist u over de route van de Glacier Express en de Bernina Express. Dat doet u in de basis per regionale trein, optioneel is het mogelijk om per panoramatrein te reizen. Ook is de reis optioneel uit te breiden met een rondreis door Graubünden of met een dagje zonder trein in Filisur. In die omgeving kunt u lekker wandelen door de bergen.

De actieprijs van 495 euro geldt op basis van twee personen bij vertrek in oktober, maar niet op zaterdags. De aanbieding is beschikbaar t/m 24 september 2021.

Handige pagina's

Offerte aanvragen
Veel gestelde vragen
Over ons
Last minute trein

Garantie

Om de betrouwbaarheid van jouw reservering te waarborgen, zijn we geregistreerd bij het VZR Garantiefonds en aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR)

Informatie

Treinrondreis.nl is een initiatief van Treinreiziger B.V.

Treinrondreis
Grondherendijk 41 a/b
3082 DG Rotterdam
Ons kantoor is geen bezoekadres

Telefoon: 010 - 26 13 0 43
Email: contact@treinrondreis.nl

Treinrondreis.nl is een handelsnaam van Treinreiziger B.V. (KVK 86245007). Op al onze pakketreizen is de EU-richtlijn 2015/2302 van toepassing. Zie: de pagina reizigersrechten/reisgarantie. Op alle reizen zijn onze (reis)voorwaarden van toepassing. Wij maken gebruik van cookies en handeren de volgend privacyverklaring. © 2021-2024 Treinrondreis.nl