Fotograaf: Stefan Verkerk

Bij te grote drukte boekingsstop

De behoefte aan duurzame reizen is groter dan ooit. We zijn enthousiast dat heel veel mensen Treinrondreis.nl weten te vinden.

We zien veel boekingen en we draaien overuren om dit zo snel mogelijk geboekt te krijgen. Het is voor ons belangrijk dat we de kwaliteit kunnen waarborgen. Daarom kan het voorkomen dat we in juli en augustus soms maatregelen moeten nemen om de aanvragen aan te kunnen. We kunnen dan ofwel de boekingen voor deze zomervaktie dicht zetten (we hebben nu nog een aantal reizen beschikbaar, zie lastminute pagina), of we kunnen alle boekingen dicht zetten.

Het kan dus voorkomen dat u een periode niet kunt boeken als wij het te druk hebben. Zeker als u in augustus wilt reizen is ons advies om zo snel als mogelijk uw reis te boeken.

Handige pagina's

Offerte aanvragen
Veel gestelde vragen
Over ons
Last minute trein

Garantie

Om de betrouwbaarheid van jouw reservering te waarborgen, zijn we geregistreerd bij het VZR Garantiefonds en aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR)

Informatie

Treinrondreis.nl is een initiatief van Treinreiziger B.V.

Treinrondreis
Grondherendijk 41 a/b
3082 DG Rotterdam
Ons kantoor is geen bezoekadres

Telefoon: 010 - 26 13 0 43
Email: contact@treinrondreis.nl

Treinrondreis.nl is een handelsnaam van Treinreiziger B.V. (KVK 86245007). Op al onze pakketreizen is de EU-richtlijn 2015/2302 van toepassing. Zie: de pagina reizigersrechten/reisgarantie. Op alle reizen zijn onze (reis)voorwaarden van toepassing. Wij maken gebruik van cookies en handeren de volgend privacyverklaring. © 2021-2024 Treinrondreis.nl