Duurzame Dinsdag Deal

Bijna elke winkel is momenteel bezig met Black Friday. Wij doen niet mee. Maar we introduceren wel iets nieuws: Duurzame Dinsdag Deal. Elke eerste dinsdag van de maand lanceren we een actie.

Duurzaam reizen

De trein is de ideale manier van duurzaam reizen. In Nederland rijdt de trein zelfs op groene stroom en in zijn algemeen is de bus veel duurzamer dan de auto of het vliegtuig. Om duurzaam reizen aantrekkelijker te maken introduceren we de Duurzame Dinsdag Deal. Elke eerste dinsdag van de maand kondigen we een actie aan.

December

Op 7 december 2021 zullen we dus onze eerste Duurzame Dinsdag Deal lanceren. We kunnen nog niet verklappen wat de deal is, maar we willen wel alvast kwijt dat we rekening zullen houden met de huidige corona situatie. Het zal een actie zijn waarbij u geruime periode de tijd krijgt om zonodig gratis te annuleren. Meer weten? Houdt onze website in de gaten.

Over Duurzame Dinsdag Deal

Wellicht heeft u al eens over Duurzame Dinsdag gehoord. Dat kan goed kunnen. De eerste dinsdag van september wordt ook wel duurzame dinsdag genoemd. Op deze dag is er ruimte om duurzame ideëen en initiatieven een podium te geven in politiek Den Haag. Wij hebben Duurzame Dinsdag gebruikt als inspiratie om maandelijks een actie te lanceren. Dat houden we niet beperkt tot één keer per jaar.

Handige pagina's

Offerte aanvragen
Veel gestelde vragen
Over ons
Last minute trein

Garantie

Om de betrouwbaarheid van jouw reservering te waarborgen, zijn we geregistreerd bij het VZR Garantiefonds en aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR)

Informatie

Treinrondreis.nl is een initiatief van Treinreiziger B.V.

Treinrondreis
Grondherendijk 41 a/b
3082 DG Rotterdam
Ons kantoor is geen bezoekadres

Telefoon: 010 - 26 13 0 43
Email: contact@treinrondreis.nl

Treinrondreis.nl is een handelsnaam van Treinreiziger B.V. (KVK 86245007). Op al onze pakketreizen is de EU-richtlijn 2015/2302 van toepassing. Zie: de pagina reizigersrechten/reisgarantie. Op alle reizen zijn onze (reis)voorwaarden van toepassing. Wij maken gebruik van cookies en handeren de volgend privacyverklaring. © 2021-2024 Treinrondreis.nl