Treinrondreis.nl

Duurzame Dinsdag Deal

Bijna elke winkel is momenteel bezig met Black Friday. Wij doen niet mee. Maar we introduceren wel iets nieuws: Duurzame Dinsdag Deal. Elke eerste dinsdag van de maand lanceren we een actie.

Duurzaam reizen

De trein is de ideale manier van duurzaam reizen. In Nederland rijdt de trein zelfs op groene stroom en in zijn algemeen is de bus veel duurzamer dan de auto of het vliegtuig. Om duurzaam reizen aantrekkelijker te maken introduceren we de Duurzame Dinsdag Deal. Elke eerste dinsdag van de maand kondigen we een actie aan.

December

Op 7 december 2021 zullen we dus onze eerste Duurzame Dinsdag Deal lanceren. We kunnen nog niet verklappen wat de deal is, maar we willen wel alvast kwijt dat we rekening zullen houden met de huidige corona situatie. Het zal een actie zijn waarbij u geruime periode de tijd krijgt om zonodig gratis te annuleren. Meer weten? Houdt onze website in de gaten.

Over Duurzame Dinsdag Deal

Wellicht heeft u al eens over Duurzame Dinsdag gehoord. Dat kan goed kunnen. De eerste dinsdag van september wordt ook wel duurzame dinsdag genoemd. Op deze dag is er ruimte om duurzame ideëen en initiatieven een podium te geven in politiek Den Haag. Wij hebben Duurzame Dinsdag gebruikt als inspiratie om maandelijks een actie te lanceren. Dat houden we niet beperkt tot één keer per jaar.