ÖBB/Harald Eisenberger

Nieuw! Nachttrein naar Zürich

Vanaf 12 december rijdt er dagelijks een nachttrein naar Zürich. Ideaal voor een rondreis door Zwitserland of voor een stedentrip naar Zürich, Luzern of Schaffhausen.

Zwitserse Bergen & Steden

Eindelijk wordt het weer mogelijk per nachttrein naar Zwitserland te reizen! Terwijl u het langste traject 's nachts aflegt, kunt u overdag de mooiste trajecten bewonderen. Dat kan bijvoorbeeld met onze nieuwe rondreis Zwitserse Bergen & Steden. Bij deze rondreis door Zwitserland legt u onder andere het mooiste deel van de Glacier Express af. Ook is het optioneel mogelijk om met de Bernina Express naar Italië te reizen.

Stedentrip Zürich

Met de nachttrein naar Zwitserland op komst starten we ook met het aanbieden van stedentrips naar Zürich. Vanuit Zürich is het ook perfect mogelijk om een dagtocht naar Luzern te maken, of Europa's grootste watervallen te bezoeken bij Schaffhausen.

Meer reizen

We zullen binnenkort meer reizen gaan aanbieden met de nachttrein naar Zürich. We willen ook stedentrips naar Luzern, Bern en Schaffhausen gaan aanbieden.

Over de nachttrein naar Zürich

De nachttrein naar Zürich bestaat uit zitrijtuigen, ligrijtuigen en slaaprijtuigen. Heel de nacht in een stoel moeten doorbrengen is natuurlijk minder comfortabel. Daarom bieden we die optie niet aan (alleen op verzoek is dat mogelijk). Ligrijtuigen kunt u zien als 2e klas slapen. U heeft een eigen slaapbank. Uiteraard is er beddengoed aanwezig. U kunt op de slaapbank zitten, maar hij kan niet omgebouwd worden tot stoelen. Dat kan in het slaaprijtuig wel. In het slaaprijtuig heeft u bovendien een eigen wasgelegenheid in de coupe en bieden de bedden meer comfort.

Handige pagina's

Offerte aanvragen
Veel gestelde vragen
Over ons
Last minute trein

Garantie

Om de betrouwbaarheid van jouw reservering te waarborgen, zijn we geregistreerd bij het VZR Garantiefonds en aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR)

Informatie

Treinrondreis.nl is een initiatief van Treinreiziger B.V.

Treinrondreis
Grondherendijk 41 a/b
3082 DG Rotterdam
Ons kantoor is geen bezoekadres

Telefoon: 010 - 26 13 0 43
Email: contact@treinrondreis.nl

Treinrondreis.nl is een handelsnaam van Treinreiziger B.V. (KVK 86245007). Op al onze pakketreizen is de EU-richtlijn 2015/2302 van toepassing. Zie: de pagina reizigersrechten/reisgarantie. Op alle reizen zijn onze (reis)voorwaarden van toepassing. Wij maken gebruik van cookies en handeren de volgend privacyverklaring. © 2021-2024 Treinrondreis.nl