Regionale trein Bernina Express

De Bernina Express is erg populair. De panoramarijtuigen zijn daarom snel vol. Maar, misschien wel net zo leuk, is het regionale gedeelte van de Bernina Express.

Het voordeel van het regionale treinstel van de Bernina Express is dat de ramen er vaak open kunnen. Daardoor kun je er beter foto's maken. Een ander voordeel is dat het in de regel veel minder druk is, zeker in de 2e klas. Daardoor heb je grote kans op een raamplek, en kun je als eventueel ook van zitplaats wijzigen als je aan de andere zijde opeens mooi uitzicht hebt.

Reserveren kan niet in het regionale treinstel, maar bij ons zijn er nooit klachten binnen gekomen dat het hier druk is. Bovendien bespaart het reserveringskosten. In de eerste klas zijn er beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar in het regionale treinstel.

Den Bernina Express wordt getrokken door een regionaal treinstel. Maar omdat je geen reservering hebt, staat het je ook vrij om een trein eerder of later te nemen. Het geeft je dus meer vrijheid. Wel is het zo dat de directe trein Chur - Tirano maximaal 2x per dag rijdt. Op andere tijden heb je een overstap in St. Moritz.

Ben je benieuwd hoe de regionale trein eruit ziet? Wij van Treinrondreis zijn er fan van. Zie twee foto's om een beeld te krijgen.

2e klas regionale trein Bernina Express

1e klas regionale trein Bernina Express

Handige pagina's

Offerte aanvragen
Veel gestelde vragen
Over ons
Last minute trein

Garantie

Om de betrouwbaarheid van jouw reservering te waarborgen, zijn we geregistreerd bij het VZR Garantiefonds en aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR)

Informatie

Treinrondreis.nl is een initiatief van Treinreiziger B.V.

Treinrondreis
Grondherendijk 41 a/b
3082 DG Rotterdam
Ons kantoor is geen bezoekadres

Telefoon: 010 - 26 13 0 43
Email: contact@treinrondreis.nl

Treinrondreis.nl is een handelsnaam van Treinreiziger B.V. (KVK 86245007). Op al onze pakketreizen is de EU-richtlijn 2015/2302 van toepassing. Zie: de pagina reizigersrechten/reisgarantie. Op alle reizen zijn onze (reis)voorwaarden van toepassing. Wij maken gebruik van cookies en handeren de volgend privacyverklaring. © 2021-2024 Treinrondreis.nl