Stakingen bij Duitse spoorwegen voorbij

Goed nieuws uit Duitsland: machinisten van Deutsche Bahn gaat niet meer staken. Er is een akkoord bereikt.

In een maand tijd besloot de Duitse vakbond GDL drie keer het treinverkeer plat te leggen uit onvrede uit het loonbod van Deutsche Bahn. Het ging elke keer om meerdaagse stakingen, waardoor de Nightjet van Amsterdam naar Wenen in 12 keer niet kon rijden. "We zijn blij om te horen dat er nu een akkoord is" zegt Hildebrand van Kuijeren namens Treinrondreis.nl.

Om te vieren dat de stakingen voorbij zijn biedt Treinrondreis.nl nu korting op een stedentrip naar Wenen. In de herfstvakantie is het ook mogelijk extra voordelig een stedentrip Berlijn per trein te doen. De acties gelden tot en met 22 september.

Handige pagina's

Offerte aanvragen
Veel gestelde vragen
Over ons
Last minute trein

Garantie

Om de betrouwbaarheid van jouw reservering te waarborgen, zijn we geregistreerd bij het VZR Garantiefonds en aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR)

Informatie

Treinrondreis.nl is een initiatief van Treinreiziger B.V.

Treinrondreis
Grondherendijk 41 a/b
3082 DG Rotterdam
Ons kantoor is geen bezoekadres

Telefoon: 010 - 26 13 0 43
Email: contact@treinrondreis.nl

Treinrondreis.nl is een handelsnaam van Treinreiziger B.V. (KVK 86245007). Op al onze pakketreizen is de EU-richtlijn 2015/2302 van toepassing. Zie: de pagina reizigersrechten/reisgarantie. Op alle reizen zijn onze (reis)voorwaarden van toepassing. Wij maken gebruik van cookies en handeren de volgend privacyverklaring. © 2021-2024 Treinrondreis.nl