ÖBB/Harald Eisenberger

Treintickets nachttrein Amsterdam - Wenen / Innsbruck

Eindelijk is het zover. Vanaf 25 mei keert de slaaptrein terug in Nederland. Dagelijks zal er voortaan een nachttrein vertrekken naar Wenen, München en Innsbruck.

Reizen & tickets

Treinrondreis.nl biedt verschillende reizen aan met de nieuwe nachttrein. Deze vindt u onderaan dit artikel. Ook losse tickets zijn bij ons te boeken. Informatie hierover komt verderop in dit artikel aan de orde. Eerst behandelen we echter de verschillende soorten accommodaties in de nachttrein.

Zit-, lig- en slaaprijtuigen

De nachttrein Amsterdam - Wenen en de nachttrein Amsterdam - Innsbruck via München hebben zit-, lig- en slaaprijtuigen. U kunt kiezen voor een eigen coupé of om een coupé met vreemden te delen. Bij een ligrijtuig slaapt u op een bank. Als u kiest voor een gedeelde coupé, ligt u met maximaal vier personen in één cabine. (Normaal tot maximaal zes, vanwege coronapandemie nu beperkt tot vier.) Wilt u meer comfort? Dan kiest u voor het slaaprijtuig. Een cabine in het slaaprijtuig biedt plek aan maximaal drie personen. Dat zijn drie bedden boven elkaar. Niet alleen de bedden zijn in het slaaprijtuig comfortabeler, maar er is ook een eigen wasgelegenheid in het rijtuig. Als u kiest voor 'Deluxe' is er zelfs een wc/douche in de cabine. Naast een cabine met drie personen zijn er ook cabines met een of twee bedden. De bedden zijn in te klappen tot stoelen. In het ligrijtuig is een klein ontbijt inbegrepen, in het slaaprijtuig heeft u iets meer keus. Kiest u voor budget? Dan is de stoel de beste keus, en is ontbijt niet inbegrepen.

Losse tickets: comfortticket

Op zoek naar tickets voor de Nightjet? Dan kunt u terecht bij Treinrondreis.nl. Vanwege de huidige coronapandemie adviseren we gebruik te maken van de zogenaamde "comforttickets". Die kunnen tot en met vijftien dagen voor vertrek kosteloos geannuleerd worden. Daarna, tot een dag voor vertrek, zijn de annuleringskosten 50%.

Prijzen comforttickets:

  • Eigen ligcabine, voor maximaal drie volwassenen (kinderen kunnen ook mee en tellen niet mee): € 239 per coupé, enkele reis.
  • De treinreis vanaf elk station in Nederland naar Amsterdam, Utrecht of Arnhem: € 9 per reiziger, per enkele reis.
  • Ligplek in een gedeelde ligcoupé: € 139 per reiziger
  • Slaapplek in een gedeelde cabine in het slaaprijtuig voor drie personen: € 169 per persoon, of € 189 in een cabine 'Deluxe'.
  • Eigen cabine slaaprijtuig voor één persoon: € 239 per reiziger (zonder douche en wc) of € 259 (met douche en wc).
  • Privé cabine in slaaprijtuig voor twee personen: € 378 of € 418 in een cabine 'Deluxe'. (Bij een volwassene en een kind is de prijs € 285 of € 325 bij een cabine 'Deluxe'.)
  • Privé cabine in slaaprijtuig op basis van drie personen, waaronder een kind: € 414 of € 474 in slaapcabine 'Deluxe'.

Let op: de genoemde tarieven zijn indicaties. Het kan voorkomen dat op specifieke dagen of lastminute de prijzen iets hoger zijn. Bij aanvraag van een offerte krijgt u de juiste prijs.

Treinticket kopen

Per 15 februari 2022 bieden we tijdelijk geen losse tickets aan. Dit vanwege een tekort aan personeel. Normaal gesproken bieden we ook losse tickets aan, tegen een toeslag van € 20 per boeking. Zodra we weer losse tickets aanbieden, zullen we dit hier melden. U kunt een los ticket voor de Nightjet kopen via nsinternational.com of oebb.at.

Handige pagina's

Offerte aanvragen
Veel gestelde vragen
Over ons
Last minute trein

Garantie

Om de betrouwbaarheid van jouw reservering te waarborgen, zijn we geregistreerd bij het VZR Garantiefonds en aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR)

Informatie

Treinrondreis.nl is een initiatief van Treinreiziger B.V.

Treinrondreis
Grondherendijk 41 a/b
3082 DG Rotterdam
Ons kantoor is geen bezoekadres

Telefoon: 010 - 26 13 0 43
Email: contact@treinrondreis.nl

Treinrondreis.nl is een handelsnaam van Treinreiziger B.V. (KVK 86245007). Op al onze pakketreizen is de EU-richtlijn 2015/2302 van toepassing. Zie: de pagina reizigersrechten/reisgarantie. Op alle reizen zijn onze (reis)voorwaarden van toepassing. Wij maken gebruik van cookies en handeren de volgend privacyverklaring. © 2021-2024 Treinrondreis.nl