Vakantie Montreux per trein

Een bezoek aan Montreux is een mooie activiteit wanneer u tijdens een rondreis Zwitserland verkent. Deze stad heeft een prachtige ligging aan het meer van Genève en ligt aan de voet van Rochers de Naye. Het is mogelijk om een korte tussenstop te maken in Montreux, bijvoorbeeld wanneer u met de GoldenPass Panoramic reist. Geniet even van een lunch in deze sfeervolle stad, wandel door de prachtige straten en bewonder het meer van dichtbij. Er zijn in Montreux genoeg bezienswaardigheden om uit te kiezen.

Het kasteel Chillon is een van de hoogtepunten in de stad. Dit prachtige kasteel is in de dertiende eeuw gebouwd en heeft een mooie ligging aan de rand van het meer. Het is mogelijk om het kasteel te bezoeken, waarbij u de prachtige hallen en ondergrondse tunnels bewondert. Het casino van Montreux is ook het bezoeken waard, want dit pand werd al in 1883 gebouwd. Er staan bovendien een paar bijzondere monumenten in de stad, bijvoorbeeld om Freddy Mercury en de Russische schrijver Vladimir Nabokov te eren.

Montreux staat daarnaast bekend als een bruisende en muzikale stad. Er worden regelmatig muziekfestivals georganiseerd, wat voor een groot deel te danken is aan de vele muziekscholen in de stad. De wijnindustrie is ook groot in Montreux. Geniet dus gerust van een heerlijk glas wijn tijdens uw lunch, waarna u een rustgevende wandeling langs de oevers van het meer van Genève maakt.

Montreux

Reizen met Montreux

Informatie

Treinrondreis.nl
Een initiatief van Treinreiziger.nl.

Geen bezoekadres
Grondherendijk 41 a/b
3082 DG Rotterdam
010 - 26 13 0 43

Treinrondreis.nl is een handelsnaam van Treinreiziger B.V. (KVK 86245007). Op al onze pakketreizen is de EU-richtlijn 2015/2302 van toepassing. Zie: de pagina reizigersrechten/reisgarantie. Op alle reizen zijn onze (reis)voorwaarden van toepassing. Wij maken gebruik van cookies en handeren de volgend privacyverklaring. © 2023 Treinrondreis.nl