Trein naar België

Treinreizen België

België heeft een aantal prachtige steden die de ideale bestemming zijn voor een stedentrip dicht bij huis. Het mooiste van alles? U kunt ook de trein naar België nemen om een aantal van deze steden te bezoeken. Vanaf Amsterdam, Schiphol, Rotterdam en Breda heeft u een rechtstreekse trein naar Antwerpen en Brussel. Wilt u andere steden in België bezoeken? Dat kan prima. Zo zijn Brugge en Gent bereikbaar met slechts éé overstap.

Stedentrips per trein naar België

Iedere Belgische stad heeft zijn eigen charme. In Gent ontdekt u de imposante waterburcht Gravensteen en struint u langs de sfeervolle terrassen aan de Graslei. Brugge staat bekend om zijn kleine kanalen, die u het beste verkent tijdens een boottocht. Vergeet niet om het middeleeuwse belfort te bezoeken. Kiest u voor een stedentrip in Antwerpen? Zodra u uit de trein stapt, loopt u direct tegen de stadsdierentuin aan. In Brussel proeft u natuurlijk de beroemde wafels terwijl u over de Grote Markt struint. Dus genoeg keus voor een stedenttip per trein naar België.

NB: Binnenkort worden er meer treinreizen naar België toegevoegd aan ons aanbod, bijvoorbeeld naar Brussel.

Handige pagina's

Offerte aanvragen
Veel gestelde vragen
Over ons
Last minute trein

Garantie

Om de betrouwbaarheid van jouw reservering te waarborgen, zijn we geregistreerd bij het VZR Garantiefonds en aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR)

Informatie

Treinrondreis.nl is een initiatief van Treinreiziger B.V.

Treinrondreis
Grondherendijk 41 a/b
3082 DG Rotterdam
Ons kantoor is geen bezoekadres

Telefoon: 010 - 26 13 0 43
Email: contact@treinrondreis.nl

Treinrondreis.nl is een handelsnaam van Treinreiziger B.V. (KVK 86245007). Op al onze pakketreizen is de EU-richtlijn 2015/2302 van toepassing. Zie: de pagina reizigersrechten/reisgarantie. Op alle reizen zijn onze (reis)voorwaarden van toepassing. Wij maken gebruik van cookies en handeren de volgend privacyverklaring. © 2021-2024 Treinrondreis.nl