Reisregels versoepeld

Steeds meer landen versoepelen hun inreisbeperkingen. Zwitserland, Italië en Oostenrijk zijn daar voorbeelden van. Een negatieve test is nu vaak niet meer nodig.

Enkele voorbeelden van de versoepelingen:

  • Reis u met de trein naar Zwitserland? Dan heeft u in principe geen negatieve testbewijs meer nodig. Ook hoeft u de reis niet meer vooraf aan te melden bij de Zwitserse autoriteiten.
  • Reist u naar Oostenrijk? Dan is een booster niet langer verplicht. Heeft u een booster? Dan heeft u geen negatief testbewijs meer nodig.
  • Vanaf 1 februari is het niet meer nodig om een negatief testbewijs te hebben om Italië in te kunnen reizen. Dat is goed nieuws als u een rondreis door Zwitserland wilt maken. Want veel van onze rondreizen door Zwitserland gaan ook deels door Italië. Uiteraard ook goed nieuws als u een treinreis door Italië wilt maken.

Let op: dit is een samenvatting van de versoepelingen. Er zijn mogelijk omstandigheden denkbaar waaronder u toch een negatieve test nodig heeft. Op nederlandwereldwijd.nl kunt u alle reisadviezen vinden, met per land de inreisbeperkingen.

Informatie

Treinrondreis.nl
Een initiatief van Treinreiziger.nl.

Geen bezoekadres
Grondherendijk 41 a/b
3082 DG Rotterdam
010 - 26 13 0 43

Treinrondreis.nl is een handelsnaam van Treinreiziger B.V. (KVK 86245007). Op al onze pakketreizen is de EU-richtlijn 2015/2302 van toepassing. Zie: de pagina reizigersrechten/reisgarantie. Op alle reizen zijn onze (reis)voorwaarden van toepassing. Wij maken gebruik van cookies en handeren de volgend privacyverklaring. © 2023 Treinrondreis.nl