Reisregels versoepeld

Steeds meer landen versoepelen hun inreisbeperkingen. Zwitserland, Italië en Oostenrijk zijn daar voorbeelden van. Een negatieve test is nu vaak niet meer nodig.

Enkele voorbeelden van de versoepelingen:

  • Reis u met de trein naar Zwitserland? Dan heeft u in principe geen negatieve testbewijs meer nodig. Ook hoeft u de reis niet meer vooraf aan te melden bij de Zwitserse autoriteiten.
  • Reist u naar Oostenrijk? Dan is een booster niet langer verplicht. Heeft u een booster? Dan heeft u geen negatief testbewijs meer nodig.
  • Vanaf 1 februari is het niet meer nodig om een negatief testbewijs te hebben om Italië in te kunnen reizen. Dat is goed nieuws als u een rondreis door Zwitserland wilt maken. Want veel van onze rondreizen door Zwitserland gaan ook deels door Italië. Uiteraard ook goed nieuws als u een treinreis door Italië wilt maken.

Let op: dit is een samenvatting van de versoepelingen. Er zijn mogelijk omstandigheden denkbaar waaronder u toch een negatieve test nodig heeft. Op nederlandwereldwijd.nl kunt u alle reisadviezen vinden, met per land de inreisbeperkingen.

Handige pagina's

Offerte aanvragen
Veel gestelde vragen
Over ons
Last minute trein

Garantie

Om de betrouwbaarheid van jouw reservering te waarborgen, zijn we geregistreerd bij het VZR Garantiefonds en aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR)

Informatie

Treinrondreis.nl is een initiatief van Treinreiziger B.V.

Treinrondreis
Grondherendijk 41 a/b
3082 DG Rotterdam
Ons kantoor is geen bezoekadres

Telefoon: 010 - 26 13 0 43
Email: contact@treinrondreis.nl

Treinrondreis.nl is een handelsnaam van Treinreiziger B.V. (KVK 86245007). Op al onze pakketreizen is de EU-richtlijn 2015/2302 van toepassing. Zie: de pagina reizigersrechten/reisgarantie. Op alle reizen zijn onze (reis)voorwaarden van toepassing. Wij maken gebruik van cookies en handeren de volgend privacyverklaring. © 2021-2024 Treinrondreis.nl