Ontdek Berner Oberland vanuit Interlaken

Tijdens een rondreis door Zwitserland is Interlaken een geliefde bestemming. Het is namelijk een goede uitvalsbasis om talloze dagtrips te maken. De stad zelf is vrij klein, maar de prachtige omgeving zorgt ervoor dat er toch genoeg te beleven valt tijdens een bezoek aan Interlaken.

Jungfraujoch

Een reis naar de bergpas Jungfraujoch is een van de hoogtepunten wanneer u Interlaken bezoekt. U bereikt dit natuurgebied gemakkelijk met de Jungfraujoch Bahn, die u naar het hoogste treinstation van Europa brengt. Op een hoogte van 3.454 meter kijkt u uit over de Aletschgletsjer en geniet u van een spectaculair uitzicht.

Thunersee en de Brienzersee

Interlaken heeft ook een mooie ligging aan de Thunersee. Het is mogelijk om rustig te genieten van dit uitgestrekte meer tijdens een twee uur durende cruise. Tijdens de boottocht kijkt u uit over de Alpen. Het eindpunt ligt in Thun, waarna u met de trein terug kunt keren naar Interlaken.

Brienz Rothorn Bahn

Droomt u ervan om een reis te maken met een authentieke stoomtrein? Dan mag u een tocht met de Brienz Rothorn Bahn niet overslaan. Deze spoorlijn start bij de Brienzersee en brengt u vervolgens naar de Rothorn. Dankzij de steile klim die de trein maakt, geniet u van een prachtig uitzicht over de Zwitserse natuur.

Schynige Platte Bahn

Het is ook mogelijk om met een historische trein te reizen wanneer u de Schynige Platte Bahn neemt. Het eindstation van deze trein is de Schynige Platte, waar u een mooi uitzichtpunt vindt. Tijdens de reis is het uitzicht ook de moeite waard, met de toppen van de Eiger, Mönch en Jungfrau in de verte.

Schilthorn

Een andere bijzondere bezienswaardigheid in de buurt van Interlaken is de Schilthorn. Liefhebbers van James Bond herkennen deze locatie misschien wel uit de film On Her Majesty's Secret Service. Ervaren klimmers kunnen naar de top wandelen, maar het is ook mogelijk om de top te bereiken met een kabelbaan.

Interlaken

Reizen met Interlaken

Handige pagina's

Offerte aanvragen
Veel gestelde vragen
Over ons
Last minute trein

Garantie

Om de betrouwbaarheid van jouw reservering te waarborgen, zijn we geregistreerd bij het VZR Garantiefonds en aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR)

Informatie

Treinrondreis.nl is een initiatief van Treinreiziger B.V.

Treinrondreis
Grondherendijk 41 a/b
3082 DG Rotterdam
Ons kantoor is geen bezoekadres

Telefoon: 010 - 26 13 0 43
Email: contact@treinrondreis.nl

Treinrondreis.nl is een handelsnaam van Treinreiziger B.V. (KVK 86245007). Op al onze pakketreizen is de EU-richtlijn 2015/2302 van toepassing. Zie: de pagina reizigersrechten/reisgarantie. Op alle reizen zijn onze (reis)voorwaarden van toepassing. Wij maken gebruik van cookies en handeren de volgend privacyverklaring. © 2021-2024 Treinrondreis.nl