Excellent Train Tour (1e klasse)

Deze reis draait niet alleen om excellent uitzicht, maar ook om excellente hotels. Terwijl overdag prachtige uitzichten aan u voorbij trekken, verblijft u 's avonds in de beste vijfsterrenhotels van Zwitserland. Bij de Glacier Express kunt u uiteraard upgraden naar de gloednieuwe Excellent klasse.

Overnacht in excellente 5-sterren hotels
Geniet overdag vanuit excellent uitzicht
Incl. Glacier Express en Bernina Express
Volledig 1e klas

Reisschema

dag 1

Nederland - Interlaken

Vertrek vanuit elk gewenst station in Nederland. De reis gaat per ICE naar Basel, waar u overstapt op de trein naar Interlaken. Onderweg kunt u genieten van mooi uitzicht op de Thunersee. In Interlaken komt u omstreeks 17:30 aan en verblijft u in het impossante vijfsterrenhotel Victoria Jungfraujoch Grand Hotel.

Interlaken

Victoria-Jungfrau Grand Hotel & Spa Interlaken

lees meer
optionele dag

Jungfraujoch: Top of Europe

Geniet van Interlaken en de mooie natuur in de omgeving. U kunt deze vrije dag optioneel ook gebruiken om te reizen naar de Jungfraujoch, de Top of Europe. Hier heeft u (bij goed weer) excellent uitzicht op de Zwitserse Alpen.

Met de trein naar de Jungfraujoch
Zelfde hotel als de voorgaande dag.
dag 2

Interlaken - Zermatt

Vandaag gaat de reis via de GoldenPass Panoramic naar Zermatt. In Montreux heeft u de tijd om uw reis even te onderbreken en te lunchen. U overnacht in Zermatt in het vijfsterrenhotel Omnia. Vanaf hier is er prachtig uitzicht op de Matterhorn.

Goldenpass montreux zweisimmen

The Omnia Zermatt

lees meer
dag 3

Zermatt - St. Moritz

Vanuit Zermatt gaat de reis met de beroemde Glacier Express naar St. Moritz. Deze langzaamste sneltrein ter wereld geeft een adembenemend uitzicht. Zo klimt de trein bij Andermatt in een kwartier tijd 600 meter omhoog de Oberalppass op. Dit geeft voortreffelijk uitzicht. Wilt u onderweg volledig in de watten gelegd worden? Dan kunt u kiezen voor de Excellent Class. U overnacht bij het luxe hotel Grand Hotel Des Bains Kempinski.

Glacier express

Grand Hotel des Bains Kempinski St. Moritz

lees meer
dag 4

St. Moritz - Lugano

Vandaag staat een indrukwekkende rit met de Bernina Express op het programma. We passeren de Bernina Pass en het beroemde keerviaduct in Brusio. In Tirano is er tijd voor lunch. Daarna gaat de reis per Bernina Bus verder naar Lugano.

De Bernina Express

Lugano Dante Swiss Quality Hotel

lees meer
dag 5

Meer van Lugano

Geniet een dagje aan het meer van Lugano. Ook kunt u naar Bellinzona, bekend van de UNESCO kastelen of naar Locarno.

Lugano
Zelfde hotel als de voorgaande dag.
optionele dag

Lugano - Luzern

Geniet nog langer van Zwitserland en reis per Gotthard Panorama Express (niet maandags) naar Luzern. In Fluëlelen stapt u over op de boot. In Luzern heeft u prachtig uitzicht op de Vierwaldstättersee. Hotel Schweizerhof Luzern (vijfsterren) is gelegen aan dit meer.

Per boot van Fluëlen naar Luzern

Hotel Schweizerhof Luzern

lees meer
dag 6

Luzern - Nederland

Vandaag gaat de treinreis weer terug naar Nederland. De reis gaat eerst naar Basel, waar u overstapt op de ICE naar Nederland.

ICE bij Arnhem

Excellent Train Tour (1e klasse)

vraag offerte aan
Glacier express excellence class

Excellent Train Tour (1e klasse)

vraag offerte aan