Stedentrip Krakau & Berlijn/Poznan: Trein + Hotel

Reis per trein naar Krakau! Deze Poolse stad heeft prachtige bezienswaardigheden. Ontdek bijvoorbeeld de grootste zoutmijnen ter wereld, de UNESCO Wielickza zoutmijn. Of bijvoorbeeld het Wavel Kasteel of de Mariakerk. Ook een dagtrip naar het indrukwekkende concentratiekamp Auschwitz behoort tot de mogelijkheden.

Goede hotels, incl. ontbijt
Berlijn, Krakau en Poznan
Reserveringen inbegrepen

Per trein naar Krakau

De treinreis naar Krakau is vanuit Nederland te lang voor één dag. Daarom reis je eerst naar Berlijn. In de Duitse hoofdstad heb je ook de tijd om de stad te verkennen. Vanuit Berlijn reis je in ongeveer 7 uur per directe trein naar Krakau.

In Krakau is er vanalles te doen, in en rond de stad. Zoals gezegd is vanuit Krakau ook een dagtocht (per bus) mogelijk naar concentratiekamp Auschwitz-Birkenau.

Deze rondreis Polen valt in de categorie treinreizen Polen.

Reisschema

dag 1

Treinreis naar Berlijn

U vertrekt vanaf een Nederlands of Belgisch station naar keuze. Vanuit Nederland reist u in de regel vaak naar Amsterdam, Hilversum, Amersfoort, Apeldoorn, Deventer of Hengelo en neemt u daar de trein naar Berlijn. Vanuit Zuid-Nederland en België reist u vaak naar Brussel, Luik of Aken, waar u op de ICE naar Keulen stapt. Vanuit de Domstad neemt u dan een aansluitende ICE naar Berlijn. U reist in de 2e klas.

Vanuit Amsterdam duurt de treinreis naar Berlijn een kleine 6 uur. Vanuit Hengelo minder dan 4 uur. Vanuit Brussel is het zo'n 6,5 uur.

Intercityhotel Berlijn Hauptbahnhof

lees meer
dag 2

Berlijn

Wil u ook Berlijn bezoeken? Verleng uw verblijf dan met één of meerdere dagen, zodat u meer tijd heeft om de Duitse hoofdstad te ontdekken.

Zelfde hotel als de voorgaande dag.
optionele dag

Extra dag(en) Berlijn

Wil u ook Berlijn bezoeken? Verleng uw verblijf dan met één of meerdere dagen, zodat u meer tijd heeft om de Duitse hoofdstad te ontdekken.

Zelfde hotel als de voorgaande dag.
dag 3

Berlijn - Krakau

Vandaag vertrekt u doorgaans om 11 uur uit Berlijn en neemt u de directe trein naar Krakau. U komt grofweg 18 uur aan in Krakau.

Hotel Jan, Krakau

lees meer
dag 4

Krakau (1)

Krakau is misschien wel de mooiste stad van Polen. Kenmerkend voor de stad is de Grote Markt. Ook kunt u de Wieliczka-zoutmijn bezoeken, of één van de gotische kathedralen. Echter, de meest bijzondere plek die u tijdens uw verblijf in Krakau kunt bezoeken is ongetwijfeld concentratiekamp Auschwitz-Birkenau. U dient hiervoor minstens een week van tevoren te boeken.

Zelfde hotel als de voorgaande dag.
dag 5

Krakau (2)

Ook vandaag heeft u de gehele dag de tijd om Krakau en de omgeving te ontdekken.

Zelfde hotel als de voorgaande dag.
optionele dag

Extra dag(en) Krakau

Verleng uw verblijf met één of meerdere extra dagen, zodat u meer tijd heeft om Krakau te ontdekken.

Zelfde hotel als de voorgaande dag.
dag 6

Treinreis naar Poznan / Berlijn

Vandaag reist u van Krakau naar Poznan. Indien gewenst kunt u ook opnieuw in Berlijn overnachten, in plaats van Poznan. De reistijd naar Poznan bedraagt ongeveer 5,5 uur, naar Berlijn circa 7,5 uur. In beide gevallen reist u per rechtstreekse trein.

Hotel Mercure Poznan Centrum

lees meer
optionele dag

Extra dag(en) Poznan/Berlijn

Verleng uw verblijf met één of meerdere dagen. U verblijft in hetzelfde hotel als gisteren. Standaard is dat een hotel in Poznan, tenzij u kiest om in Berlijn te overnachten.

Zelfde hotel als de voorgaande dag.
dag 7

Terugreis naar Nederland

Vandaag vertrekt u meestal omstreeks 9:20 uur uit Poznan. Eerst neemt u de trein naar Berlijn, daar heeft u circa 25 minuten overstaptijd op de intercity naar Nederland. Rond 17:00 uur wordt het eerste Nederlandse station bereikt (Hengelo), daarna rijdt de trein via Deventer, Apeldoorn, Amersfoort en Hilversum naar Amsterdam, waar deze rond 19 uur aankomt. Richting België heeft u een extra overstap in Keulen, waarna u normaliter rond 19:30 uur in Brussel aankomt.

Stedentrip Krakau & Berlijn/Poznan: Trein + Hotel

Ontdek de indrukwekkende stad Krakau per trein

v.a. 820,- p.p.
Rondreis samenstellen
Krakau

Optioneel in deze reis

Papieren treinpas, i.p.v. treinpas digitaal via de app

Inbegrepen in deze reis

Treinreis vanaf elk station in Nederland

Hotels, inclusief ontbijt

bekijk alles wat is inbegrepen

Niet inbegrepen in deze reis

Toeristenbelasting

Goed om te weten

De beschikbaarheid van de treinen en hotels wordt handmatig gecontroleerd. Na de boeking krijgt u een update als de belangrijkste onderdelen bevestigd zijn. U krijgt op dat moment een betaalverzoek. Bij reizen binnen circa 2 maanden moet u direct het volledige bedrag betalen, anders eerst een aanbetaling van 15%.

Bij deze treinreis krijgt u vaak een digitale treinpas of u krijgt voor elke treinreis een los ticket. Indien u reist met een digitale treinpas krijgt u uitgebreide uitleg hierover.

De genoemde treintijden dienen als indicatie. Het kan zijn dat door omstandigheden de treintijden afwijken.

Toeristenbelasting is niet inbegrepen.

Stedentrip Krakau & Berlijn/Poznan: Trein + Hotel

Ontdek de indrukwekkende stad Krakau per trein

v.a. 820,- p.p.
Rondreis samenstellen

Handige pagina's

Offerte aanvragen
Veel gestelde vragen
Over ons
Last minute trein

Garantie

Om de betrouwbaarheid van jouw reservering te waarborgen, zijn we geregistreerd bij het VZR Garantiefonds en aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR)

Informatie

Treinrondreis.nl is een initiatief van Treinreiziger B.V.

Treinrondreis
Grondherendijk 41 a/b
3082 DG Rotterdam
Ons kantoor is geen bezoekadres

Telefoon: 010 - 26 13 0 43
Email: contact@treinrondreis.nl

Treinrondreis.nl is een handelsnaam van Treinreiziger B.V. (KVK 86245007). Op al onze pakketreizen is de EU-richtlijn 2015/2302 van toepassing. Zie: de pagina reizigersrechten/reisgarantie. Op alle reizen zijn onze (reis)voorwaarden van toepassing. Wij maken gebruik van cookies en handeren de volgend privacyverklaring. © 2021-2024 Treinrondreis.nl