Winterrondreis door Zwitserland

Droom je van echte wintermagie? Dan is Zwitserland dé bestemming bij uitstek. Geniet vanuit de trein van de bergen in een sprookjesachtig wit landschap.

Treinrondreis biedt nu een unieke gelegenheid om dit magische landschap te verkennen met een prachtige winterrondreis door Zwitserland.

Je zult een bevoorrecht uitzicht hebben op de besneeuwde bergen en de bevroren meren terwijl je met de Glacier Express en de Bernina Express door het betoverende witte landschap rijdt. Beide treinen staan bekend om hun panoramische uitzichten, luxueuze comfort en stipte service, waardoor ze de perfecte keuze zijn voor deze droomreis.

Je reis begint in Interlaken, gelegen tussen twee prachtige meren en omringd door hoge bergen. Een perfecte uitvalsgelegenheid om de Jungfraujoch te bezoeken.

Vanuit Interlaken reis je naar Chur, de oudste stad van Zwitserland. Het is rijk aan geschiedenis en cultuur, met diverse musea, kerken en historische locaties. Chur heeft ook een charmante oude stad, waar je kunt genieten van traditionele Zwitserse gerechten en lokale wijnen.

Het laatste deel van de reis brengt je naar Brig, of indien gewenst naar Täsch. Täsch is de perfecte toegangspoort tot Zermatt, bekend om de majestueuze Matterhorn, terwijl Brig een stad is met talrijke winkels, restaurants en culturele bezienswaardigheden.

Deze onvergetelijke winterrondreis door Zwitserland is te boeken vanaf 1.000 euro per persoon. De prijs is inclusief treinkaartjes, accommodatie en ontbijt. Het is een once-in-a-lifetime reis die je de mogelijkheid biedt om de schoonheid en sereniteit van het Zwitserse winterlandschap te ervaren, terwijl je geniet van het comfort en gemak van treinreizen.

Mis deze kans niet om Zwitserland in de winter te ontdekken. Boek je reis nu bij Treinrondreis en maak je klaar voor een betoverende reis door een winterwonderland!

Zie ook onze pagina Rondreis Zwitserland of Treinreizen Zwitserland.

Vragen over de Winter Treinrondreis Zwitserland

Kan ik in Zermatt verblijven, in plaats van Brig?

Ja, dat is mogelijk. Alleen gedurende de wintersportperiode is Zermatt een relatief dure plaats om in te verblijven. Per nacht bent u in Zermatt gemiddeld 100 a 150 euro meer kwijt. Als u in Zermatt wenst te verblijven, kunt u een notitie maken aan het einde van het boekingsproces. Dan gaan we voor u de meerprijs van Zermatt berekenen. Een andere mogelijkheid is Täsch. Dit is een dorpje op 15 minuten afstand van Zermatt.

Heb ik in alle treinen een zitplaats?

Op de heen- en terugreis is door Duitsland een gereserveerde zitplaats ten sterkste aangeraden. Deze is inbegrepen. Ook in de Glacier en Bernina Express reserveren we zitplaatsen. Indien mogelijk boeken we twee plekken aan het raam, tegenover elkaar. Voor de reguliere treinen is reserveren in Zwitserland niet gebruikelijk of mogelijk, en heeft u vrije stoelkeuze. In Zwitserland zijn er in de regel ruim voldoende zitplaatsen aanwezig.

Kan ik de reis annuleren bij tegenvallend weer?

Nee, als het weer minder goed is dan gehoopt, is dat geen reden voor een kostenloze annulering.

Handige pagina's

Offerte aanvragen
Veel gestelde vragen
Over ons
Last minute trein

Garantie

Om de betrouwbaarheid van jouw reservering te waarborgen, zijn we geregistreerd bij het VZR Garantiefonds en aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR)

Informatie

Treinrondreis.nl is een initiatief van Treinreiziger B.V.

Treinrondreis
Grondherendijk 41 a/b
3082 DG Rotterdam
Ons kantoor is geen bezoekadres

Telefoon: 010 - 26 13 0 43
Email: contact@treinrondreis.nl

Treinrondreis.nl is een handelsnaam van Treinreiziger B.V. (KVK 86245007). Op al onze pakketreizen is de EU-richtlijn 2015/2302 van toepassing. Zie: de pagina reizigersrechten/reisgarantie. Op alle reizen zijn onze (reis)voorwaarden van toepassing. Wij maken gebruik van cookies en handeren de volgend privacyverklaring. © 2021-2024 Treinrondreis.nl