Fotograaf: Stefan Verkerk

Nieuw: 3-daagse treinreis via de Bernina spoorlijn

Met ingang van 19 augustus bieden we een nieuwe reis aan: de Bernina Belevenis. Tijdens deze 3-daagse reis maakt u kennis met de mooiste spoorlijn van Europa: de Bernina spoorlijn,

We hebben al langer meerdere rondreizen via de Albula en Bernina spoorlijn. Deze prachtige spoorlijnen zijn in 2008 uitgeroepen tot werelderfgoed. Niet iedereen heeft echter tijd voor een uitgebreide rondreis door Zwitserland. Daarom introduceren we nu een korte en betaalbare 3-daagse reis: de Bernina Belevenis. Al vanaf € 350 per persoon is de reis te maken (te boeken t/m 6 september). Ook voor wie alleen reist is de reis zeer aantrekkelijk gepreisd.

Op de eerste dag gaat de reis naar Zwitserland en maakt u tussen Zürich en Chur kennis met het bergachtige landschap. Op dit traject rijdt de trein ook deels paralel Obersee en de Zürichsee. Maar pas echt genieten wordt het na Chur, als u via de Albula spoorlijn naar Filisur reist. Als alles volgens plan verloopt bereikt u Filisur na een lange reisdag rond 19:00 uur.

Op de tweede dag reist u via de Bernina-pas richting Tirano. U geniet de gehele reis van het prachtige uitzicht. Onderweg passeert de trein onder andere het spiraalviaduct van Brusio, de Montebello Kurve en het meer van Lagio Bianco. Op het eindpunt Tirano in Italië heeft u ongeveer 1,5 uur de tijd voor een lunch. Daarna gaat de reis terug naar Filisur. Het is zeker geen straf om het traject twee keer af te leggen.

Op de derde dag keert u weer terug naar Nederland. Het verlengen van de reis is doorgaans mogelijk, maar niet bij deze reis. Als u een langere reis door Zwitserland wilt maken, adviseren we de Voordeel Treinrondreis Zwitserland of de Grand Panorama 1e klas rondreis. Maar ook de Grand Train Tour is echt een aanrader.

UPDATE 7 september: We hebben de reis inmiddels aangepast. Extra dagen zijn inmiddels wel mogelijk. De basis van de reis is nu ook een Interrail ticket. Daardoor is de reis wel wat duurder geworden.

Handige pagina's

Offerte aanvragen
Veel gestelde vragen
Over ons
Last minute trein

Garantie

Om de betrouwbaarheid van jouw reservering te waarborgen, zijn we geregistreerd bij het VZR Garantiefonds en aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR)

Informatie

Treinrondreis.nl is een initiatief van Treinreiziger B.V.

Treinrondreis
Grondherendijk 41 a/b
3082 DG Rotterdam
Ons kantoor is geen bezoekadres

Telefoon: 010 - 26 13 0 43
Email: contact@treinrondreis.nl

Treinrondreis.nl is een handelsnaam van Treinreiziger B.V. (KVK 86245007). Op al onze pakketreizen is de EU-richtlijn 2015/2302 van toepassing. Zie: de pagina reizigersrechten/reisgarantie. Op alle reizen zijn onze (reis)voorwaarden van toepassing. Wij maken gebruik van cookies en handeren de volgend privacyverklaring. © 2021-2024 Treinrondreis.nl