Nieuw: Wandelvakantie Hoge Tatra

Slowakije is een mooi land met prachtige natuur. Nieuw in het aanbod van Treinrondreis.nl is een wandelvakantie in de Hoge Tatra.

Wandelen in de Hoge Tatra

Met de trein naar Slowakije? Treinrondreis.nl biedt al langer verschillende rondreizen aan, Nieuw is dat we ook een eerste specifieke wandelvakantie aanbieden. Deze treinreis van tenminste 11 dagen is inclusief 6 dagen wandelen in de Hoge Tatra. Ook verblijf in Wenen en Bratislava is inbegrepen. De Trein + Wandelvakantie Hoge Tatra is te boeken vanaf € 789 euro per persoon. Inbegrepen is een wandelkaart en routebeschrijving. Ook is er via onze lokale partner ondersteuning beschikbaar.

Dit zijn onze treinreizen in Slowakije:

  • Treinrondreis Slowakije, u verblijft in Bratislava, Banska Bystrica, Kosice, Hoge Tatra en Praag. Daarnaast is het optioneel om in Wenen en Berlijn te verblijven. U reist veelal overdag, maar de reis begint met de nachttrein naar Wenen. Vanaf 9 dagen.
  • Rondreis Centraal Europa. U bezoekt Praag, het Hoge Tatra, Bratislava en Nürnberg. U reist uitsluitend per dagtrein. Vanaf 9 dagen.
  • Trein + Wandelvakantie Hoge Tatra. U verblijft 7 dagen / 6 nachten in de Hoge Tatra. Daarnaast verblijft u in Wenen en Bratislava. De treinreis heen- en terugreis gaat per Nightjet. Vanaf 11 dagen.
  • Stedentrip Bratislava. U reist heen en terug per nachttrein via Wenen. Daarna reist u door per regionale trein naar Bratislava, voor een mooie stedentrip.

Handige pagina's

Offerte aanvragen
Veel gestelde vragen
Over ons
Last minute trein

Garantie

Om de betrouwbaarheid van jouw reservering te waarborgen, zijn we geregistreerd bij het VZR Garantiefonds en aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR)

Informatie

Treinrondreis.nl is een initiatief van Treinreiziger B.V.

Treinrondreis
Grondherendijk 41 a/b
3082 DG Rotterdam
Ons kantoor is geen bezoekadres

Telefoon: 010 - 26 13 0 43
Email: contact@treinrondreis.nl

Treinrondreis.nl is een handelsnaam van Treinreiziger B.V. (KVK 86245007). Op al onze pakketreizen is de EU-richtlijn 2015/2302 van toepassing. Zie: de pagina reizigersrechten/reisgarantie. Op alle reizen zijn onze (reis)voorwaarden van toepassing. Wij maken gebruik van cookies en handeren de volgend privacyverklaring. © 2021-2024 Treinrondreis.nl