Met de trein naar Duitsland

Stedentrips per trein in Duitsland

Reis snel en comfortabel met de trein naar Duitsland. Vanaf Amsterdam rijdt er elke twee uur een trein naar Berlijn. Dankzij de ICE kunt u ook rechtstreeks met de trein naar Düsseldorf, Keulen en Frankfurt. Door de goede verbindingen is de trein uitermate geschikt voor een stedentrips. Bij al onze stedentrips is de trein en het hotel inbegrepen.

Populairste bestemmingen per trein

Zoals gezegd zijn verschillende Duitse steden gemakkelijk per trein te bereiken. Ook steden als Hamburg, Bonn en Koblenz zijn eenvoudig en frequent te bereiken, ook al rijdt er vanuit Nederland geen rechtstreekse trein naar deze Duitse bestemmingen. Het voordeel van de trein is dat u in het centrum aankomt, vaak al direct bij de bezienswaardigheden. Neem bijvoorbeeld Keulen, waarbij de Dom naast het station staat. Ook Nürnberg, Düsseldorf en Koblenz zijn prachtige steden in Duitsland die u gemakkelijk per trein bezoekt. Iedere stad heeft zijn eigen charme, van uitzicht over de kabbelende Rijn tot een rustige binnenstad met een oud spoorwegmuseum.

Handige pagina's

Offerte aanvragen
Veel gestelde vragen
Over ons
Last minute trein

Garantie

Om de betrouwbaarheid van jouw reservering te waarborgen, zijn we geregistreerd bij het VZR Garantiefonds en aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR)

Informatie

Treinrondreis.nl is een initiatief van Treinreiziger B.V.

Treinrondreis
Grondherendijk 41 a/b
3082 DG Rotterdam
Ons kantoor is geen bezoekadres

Telefoon: 010 - 26 13 0 43
Email: contact@treinrondreis.nl

Treinrondreis.nl is een handelsnaam van Treinreiziger B.V. (KVK 86245007). Op al onze pakketreizen is de EU-richtlijn 2015/2302 van toepassing. Zie: de pagina reizigersrechten/reisgarantie. Op alle reizen zijn onze (reis)voorwaarden van toepassing. Wij maken gebruik van cookies en handeren de volgend privacyverklaring. © 2021-2024 Treinrondreis.nl