Waarom Treinrondreis.nl?

Treinrondreis.nl is een initiatief van Treinreiziger.nl. Al vijftien jaar geven we advies over nationale en internationale reizen. Met Treinrondreis.nl willen we het reizen met de internationale trein eenvoudiger maken.

Initiatief Treinrondreis.nl

Treinrondreis.nl en Treinreiziger.nl zijn beide initiatieven van Hildebrand van Kuijeren. Het idee voor Treinrondreis.nl ontstond vlak voor de coronacrisis. "Steeds meer mensen staan open voor vakanties en reizen met de trein. Toch horen we dat veel mensen obstakels ervaren bij het boeken van een internationale treinreis. Dat moet anders kunnen" vertelt Van Kuijeren over het idee.

Wie een pakketreis wil boeken voor een autoreis, vliegvakantie of cruise heeft keuze uit tientallen aanbieders. Maar als het om treinreizen gaat, is de keuze beperkt. "Daar willen we met Treinrondreis.nl verandering in brengen" legt Van Kuijeren uit. Treinrondreis.nl start met een beperkt aanbod, maar heeft de ambitie om de komende jaren fors te gaan groeien.

Geen boekingskosten

Treinrondreis.nl biedt veel voordelen. Als kleinschalige reisorganisatie heeft u bij ons niet te maken met een onpersoonlijk callcenter, maar heeft u een eigen contactpersoon. Een ander voordeel is dat wij in tegenstelling tot de meeste reisbureaus in de regel geen boekingskosten rekenen.

Volledig ontzorgde treinvakantie

Onze focus is de complete reis te verzorgen, inclusief goed bereikbaar hotel én treinkaartje. We letten bij onze selectie niet alleen op de locatie maar ook op de waardering van de hotels. Bij rondreizen is het ontbijt in de regel altijd inbegrepen, bij stedentrips kan dit optioneel zijn. Om u volledig te ontzorgen krijgt u bij de meeste treinrondreizen bovendien een reisgids die specifiek bij uw treinreis aansluit. Zo kunt u volledig ontzorgd genieten van uw welverdiende vakantie.

Losse treinkaartjes

Er zijn online al best veel mogelijkheden om een los treinkaartje te kopen. Daarom zullen we ons daar niet op focussen, maar desgevraagd is het op basis van offerte wel mogelijk. Hiervoor rekenen we wel boekingskosten, omdat wij hier niet zelf de verkoopprijs bepalen en de boekingskosten dus niet kunnen verwerken in de reis.

Garantiefonds

Om te verzekeren dat uw vakantie te allen tijde gewaargborgd is, ook bij financieel onvermogen, maakt Treinrondreis.nl gebruik van een garantiefonds. Concreet betekent dit: u betaalt niet aan ons, maar aan Stichting Derdengelden Certo Escrow, een bij De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM) geregistreerde betaaldienstverlener. Treinrondreis.nl krijgt de reissom pas uitgekeerd na afloop van uw reis. Mocht er sprake zijn van financieel onvermogen dan krijgt u de betaalde reissom terug.

Dit zijn onze favoriete reizen

Veel gestelde vragen over Treinrondreis.nl

Ik reis met kinderen, zijn er ook familiekamers?

We maken voor u graag een maatwerkofferte. U kunt een offerte aanvragen via onze website, via Whatsapp (010-26 13 0 43) of via e-mail (contact@treinrondreis.nl). Uiteraard kunt u ook gewoon contact opnemen via de telefoon.

Ik wil een andere reis maken, kan dat?

Ja dat kan. Vertel uw reiswensen en we maken voor u graag een offerte. U kunt een offerte onder andere aanvragen via Whatsapp (010- 26 13 0 43) en via e-mail (contact@treinrondreis.nl). U kunt ook het offerteformulier gebruiken.

Wanneer moet ik betalen?

U hoeft tijdens het boeken nog niet direct te betalen. Na het boeken wordt eerst handmatig uw reis gecontroleerd. Nadien doet u een aanbetaling van ten minste 15%. Het restant van de reissom moet uiterlijk zes weken voor aanvang worden betaald. Bij stedentrips vragen wij wél om het volledige bedrag in één keer te betalen. Indien gewenst kunt u ook hier eerst om een aanbetaling vragen.

De betaling verloopt via Mollie, onze betaalprovider. Wij versturen u een iDEAL link om de betaling in orde te kunnen maken.

Welke dagexcursies bevelen jullie aan?

Een excursie met een bergbaan kan in Zwitserland niet ontbreken. Vanuit Interlaken is de Jungfraujoch een zeer geliefde dagtrip. Dit is wat ons betreft bij mooi weer zeker de moeite waard, maar het is direct ook de duurste spoorlijn van Zwitserland. Andere bergbanen zijn evengoed de moeite waard en vaak goedkoper. Neem bijvoorbeeld de Pilatusbahn vanaf Luzern of een dagtrip over de Rigi.

Om op de berg te kunnen genieten van prachtig uitzicht heeft u goed weer nodig. Daarom kunt u ook overwegen om een excursie pas later te boeken. Belangrijk is dan wel dat u in uw reis een vrije dag inplant voor een dagexcursie.

Handige pagina's

Offerte aanvragen
Veel gestelde vragen
Over ons
Last minute trein

Garantie

Om de betrouwbaarheid van jouw reservering te waarborgen, zijn we geregistreerd bij het VZR Garantiefonds en aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR)

Informatie

Treinrondreis.nl is een initiatief van Treinreiziger B.V.

Treinrondreis
Grondherendijk 41 a/b
3082 DG Rotterdam
Ons kantoor is geen bezoekadres

Telefoon: 010 - 26 13 0 43
Email: contact@treinrondreis.nl

Treinrondreis.nl is een handelsnaam van Treinreiziger B.V. (KVK 86245007). Op al onze pakketreizen is de EU-richtlijn 2015/2302 van toepassing. Zie: de pagina reizigersrechten/reisgarantie. Op alle reizen zijn onze (reis)voorwaarden van toepassing. Wij maken gebruik van cookies en handeren de volgend privacyverklaring. © 2021-2024 Treinrondreis.nl