Treinrondreis.nl

Introductiekorting voor stedentrips en rondreizen

Profiteer van de lancering van treinrondreis.nl en ontvang tot € 150 korting voor een rondreis en tot € 60 korting bij een stedentrip.

Korting bij treinrondreizen

Speciaal om de lancering te vieren bieden we tot en met 30 juli 2021 bij verschillende reizen een introductiekorting aan. Bij de populaire Grand Train Tour - een rondreis door Zwitserland - bieden we bijvoorbeeld tijdelijk 150 euro korting. Dat geldt ook voor de Voordeel Treinrondreis Zwitserland. Voor slechts 523 euro per persoon boekt u al een 4-daagse treinreis, uit te breiden tot een 6-daagse treinreis, tegen de aantrekkelijke prijs van 713 euro per persoon.

Korting bij stedentrips

Niet alleen op treinrondreizen bieden we introductiekorting, maar ook bij veel stedentrips per trein. Voor de stedentrip naar Antwerpen krijgt u bijvoorbeeld tijdelijk 30 euro korting (bij 2 personen). Bij de Stedentrip Trein Parijs + Hotel krijgt u zelfs 60 euro korting (bij 2 personen). Ook bij de stedentrips naar Düsseldorf, Brugge, Berlijn en Koblenz ontvangt u korting. Om in aanmerking te komen voor de korting hoeft u niets te doen: deze wordt automatisch toegepast.