Introductiekorting voor stedentrips en rondreizen

Profiteer van de lancering van treinrondreis.nl en ontvang tot 150 euro korting voor een rondreis en tot 30 euro korting bij een stedentrip.

Korting

Speciaal om de lancering te vieren bieden we tot en met 31 december bij verschillende reizen een introductiekorting aan. Bij de populaire Grand Train Tour - een rondreis door Zwitserland - bieden we bijvoorbeeld tijdelijk 150 euro korting. Dat geldt ook voor de Voordeel Treinrondreis Zwitserland. Voor slechts 523 euro per persoon boekt u al een 4-daagse treinreis, uit te breiden tot een 6-daagse treinreis, tegen de aantrekkelijke prijs van 713 euro per persoon. Niet alleen op treinrondreizen bieden we introductiekorting, maar ook op stedentrips per trein. Voor de stedentrip naar Antwerpen krijgt u bijvoorbeeld tijdelijk 30 euro korting (bij 2 personen).

Om in aanmerking te komen voor de korting hoeft u niets te doen: deze wordt automatisch toegepast.

Over Treinrondreis.nl

Treinrondreis.nl is een initiatief van Treinreiziger.nl. Al 15 jaar geven we advies over nationale en internationale reizen. De afgelopen jaren is het animo voor de internationale trein alleen maar toegenomen, maar veel reizigers zeggen soms hindernissen te ondervinden bij het boeken van een reis. Daarom benutten wij onze kennis en ervaring om het reizen per trein eenvoudiger te maken: in één boeking zowel een treinkaartje als een hotel.

Geen boekingskosten

Als Treinrondreis.nl bieden we veel voordelen. Als kleinschalige reisorganisatie heeft u bij ons niet te maken met een onpersoonlijk callcenter, maar heeft u een eigen contactpersoon. Een ander voordeel is dat wij in tegenstelling tot de meeste reisbureaus in de regel geen boekingskosten rekenen.

Volledig ontzorgde treinvakantie

Onze focus is de complete reis te verzorgen: inclusief goed bereikbaar hotel én treinkaartje. We letten bij onze selectie niet alleen op de locatie van een hotel, maar ook op de waardering van hotels. Bij rondreizen is het ontbijt in de regel altijd inbegrepen, bij stedentrips kan dit optioneel zijn. Om u volledig te ontzorgen krijgt u bij de meeste treinrondreizen bovendien een reisgids die specifiek bij uw treinreis aansluit. Zo kunt u volledig ontzorgd genieten van uw welverdiende vakantie.

Losse treinkaartjes

Er zijn online al best veel mogelijkheden om een los treinkaartje te kopen. Daarom zullen we ons daar niet op focussen, maar desgevraagd is het op basis van offerte wel mogelijk. Hiervoor rekenen we wel boekingskosten,