Ontdekt de Oberalppass per trein

Tussen de kantons Uri en Graubünden ontdekt u de imposante Oberalppass. Deze bergpas heeft een hoogte van 2.044 meter en is een van de hoogtepunten van de Glacier Express. Letterlijk, want de Oberalppass is het hoogste punt dat u bereikt wanneer u een treinrondreis door Zwitserland maakt met de Glacier Express. Tijdens de treinreis klimt u naar de top van deze bergpas en geniet u meteen van een spectaculair uitzicht over de Zwitserse natuur. Vanaf de top van de pas heeft u bijvoorbeeld zicht op de Oberalpsee. Dit stuwmeer ligt op de top van de bergpas, in een prachtig groen landschap.

Het is ook mogelijk om een reis over de Oberalppass te maken met een regionale trein. Neem de trein vanuit Andermatt en zie hoe de trein 600 meter klimt. Binnen een kwartier is hij op het hoogste punt, wat dit een spectaculaire treinreis maakt. Wanneer u de regionale trein neemt, is het mogelijk om uit te stappen op het station Oberalppass. Zo krijgt u de kans om zelf door het bijzondere landschap van deze bergpas te wandelen.

Glacier Express

Reizen met Oberalppass

Handige pagina's

Offerte aanvragen
Veel gestelde vragen
Over ons
Last minute trein

Garantie

Om de betrouwbaarheid van jouw reservering te waarborgen, zijn we geregistreerd bij het VZR Garantiefonds en aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR)

Informatie

Treinrondreis.nl is een initiatief van Treinreiziger B.V.

Treinrondreis
Grondherendijk 41 a/b
3082 DG Rotterdam
Ons kantoor is geen bezoekadres

Telefoon: 010 - 26 13 0 43
Email: contact@treinrondreis.nl

Treinrondreis.nl is een handelsnaam van Treinreiziger B.V. (KVK 86245007). Op al onze pakketreizen is de EU-richtlijn 2015/2302 van toepassing. Zie: de pagina reizigersrechten/reisgarantie. Op alle reizen zijn onze (reis)voorwaarden van toepassing. Wij maken gebruik van cookies en handeren de volgend privacyverklaring. © 2021-2024 Treinrondreis.nl