Tirano

Wanneer u een reis maakt met de Bernina Express, is Tirano het eindpunt van uw reis. Dit Italiaanse stadje ligt in het noorden van het land, net over de grens met Zwitserland. Hier heeft u de mogelijkheid om kort door de stad te slenteren en om van een heerlijke lunch te genieten, waarna u weer verder reist met de Bernina Bus. Wilt u liever langer in Tirano verblijven? Dan is het ook mogelijk om een extra overnachting bij te boeken.

Tijdens uw bezoek aan Tirano geniet u van de Italiaanse sferen, vooral wanneer u langs de eeuwenoude palazzi van de stad wandelt. Ontdek de weelde van Palazzo Salis of laat u verrassen door de mooie muurschilderingen in Palazzo Merizzi. De oude kasteeltoren Torre Torelli is ook het bezoeken waard.

Aan de rand van de stad ziet u de hoge toren van Santuario della Madonna di Tirano boven de gebouwen uitsteken. Dit heiligdom is rijkelijk versierd en een van de hoogtepunten in de stad. Daarnaast ziet u ook Santa Perpetua in de verte. Deze kerk heeft een prachtige ligging in de bergen rondom Tirano en is een mooie bestemming voor een wandeling.

Bernina Express in Tirano

Reizen met Tirano

Handige pagina's

Offerte aanvragen
Veel gestelde vragen
Over ons
Last minute trein

Garantie

Om de betrouwbaarheid van jouw reservering te waarborgen, zijn we geregistreerd bij het VZR Garantiefonds en aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR)

Informatie

Treinrondreis.nl is een initiatief van Treinreiziger B.V.

Treinrondreis
Grondherendijk 41 a/b
3082 DG Rotterdam
Ons kantoor is geen bezoekadres

Telefoon: 010 - 26 13 0 43
Email: contact@treinrondreis.nl

Treinrondreis.nl is een handelsnaam van Treinreiziger B.V. (KVK 86245007). Op al onze pakketreizen is de EU-richtlijn 2015/2302 van toepassing. Zie: de pagina reizigersrechten/reisgarantie. Op alle reizen zijn onze (reis)voorwaarden van toepassing. Wij maken gebruik van cookies en handeren de volgend privacyverklaring. © 2021-2024 Treinrondreis.nl