Last Minute treinreizen

Op korte termijn er tussenuit? Dat kan ook met de trein.

Aanbod Lastminutes

Het aanbod lastminutes vindt u op de pagina Trein lastminutes.

Niet per nachttreinen

De nachttrein Amsterdam - Wenen is vaak al twee a drie maanden voor vertrek volgeboekt. Daardoor kunnen we veel rondreizen niet aanbieden. Ook de nachttrein Amsterdam - Zürich en Amsterdam - Innsbruck is voor de zomervakantie op de meeste dagen praktisch volgeboekt.

Reizen overdag

Overdag zijn er meer mogelijkheden. Daarom hebben we verschillende rondreizen samengesteld die op de dagtrein gebaseerd zijn. Wij zijn zelf erg enthousiast over het Zwarte Woud. Niet te ver weg. Een mooie omgeving. En veel leuke steden die u kunt ontdekken. Zoals Straatsburg, Freiburg, Karlsruhe, Basel en zelfs Schaffhausen.

Beperkte capaciteit

In drukke periodes, zoals de zomer en september vergt het soms extra werk om een reis geboekt te krijgen. Onze capaciteit is momenteel beperkt. Daarom hebben we voor sommige reizen onze prijzen moeten aanpassen. Het kan voorkomen als er veel reizen geboekt worden, dat we tijdelijk de verkoop even dicht moeten zetten. Dit omdat het voor ons belangrijk is dat we de kwaliteit kunnen waarborgen.

Duitse treinen

We doen alles wat binnen ons kunnen is om u te laten genieten van een onvergetelijke treinreis. Duitse treinen, met name op het traject van en naar Zwitserland, zijn echter relatief vaak vertraagd. Het komt daardoor relatief vaak voor dat een treinreis één a twee langer duurt. Ook de nachttrein Amsterdam - Wenen is relatief vaak vertraagd.

Lastminute treinreizen

Veel gestelde vragen

Moet ik een mondkapje dragen tijdens de rondreis?

Op dit moment geldt dat nog op verschillende plekken. In Nederland en Zwitserland is de mondkapjesplicht verdwenen. In o.a. Duitsland, Oostenrijk en Italië moet u nog wel een mondkapje dragen en dient dit een FFP2 mondkapje te dragen. Als u reist met de nachttrein (Nightjet) dan geldt het volgende: tijdens het slapen hoeft u geen mondkapje te dragen. Als u met bekende mensen bent in de lig- of slaapcoupe, dan hoeft u ook geen mondkapje te dragen. Deelt u de coupé met vreemden? Dan moet u wel een mondkapje dragen. Deze informatie is voor het laatst bijgewerkt op 3 juli 2022.

Kan ik op reis zonder gevaccineerd te zijn?

We raden het sterk af. Als u toch wilt reizen en u bent niet gevacinneerd, dan adviseren wij u zich goed te verdiepen in de mogelijke beperkingen. Het kan voorkomen dat er op het moment van boeken geen inreisbeperkingen zijn, en dat dit later wijzigt.

Zijn jullie aangesloten bij de SGR?

De SGR is een garantiefonds. Touroperators van rondreizen zijn wettelijk verplicht om u te beschermen tegen een eventueel faillissement (financieel onvermogen). Wij zijn aangesloten bij VZR Garant. Dit is één van de in Nederland vier erkende garantiefondsen.

Informatie

Treinrondreis.nl
Een initiatief van Treinreiziger.nl.

Geen bezoekadres
Grondherendijk 41 a/b
3082 DG Rotterdam
010 - 26 13 0 43

Treinrondreis.nl is een handelsnaam van Treinreiziger B.V. (KVK 86245007). Op al onze pakketreizen is de EU-richtlijn 2015/2302 van toepassing. Zie: de pagina reizigersrechten/reisgarantie. Op alle reizen zijn onze (reis)voorwaarden van toepassing. Wij maken gebruik van cookies en handeren de volgend privacyverklaring. © 2023 Treinrondreis.nl