Bijzondere plaatsen

Ontdek de magie van treinrondreizen en laat je meevoeren naar bijzondere plaatsen die je verbeelding te boven gaan. Onze reizen zijn zorgvuldig samengesteld om je de kans te geven enkele van de meest unieke en charmante plaatsen te bezoeken, van historische steden tot adembenemende natuurgebieden.

Reizen met de trein is een ervaring op zich. Het is meer dan alleen van punt A naar punt B gaan; het is een avontuur dat je de kans geeft om het landschap te bewonderen, nieuwe culturen te ontdekken en plaatsen te bezoeken die niet gemakkelijk bereikbaar zijn met andere vervoersmiddelen. Laat je betoveren door de ever-changing panorama's vanuit je treinraam terwijl je je volgende bestemming nadert.

Enkele van de bijzondere plaatsen die je kunt verwachten te bezoeken tijdens je treinrondreis zijn onder andere Zermatt, een gezellig autovrij dorp aan de voet van de Matterhorn, en Montreux, een prachtige stad aan het meer van Genève. Of wat dacht je van Luzern, een middeleeuwse stad aan de oevers van het Vierwoudstrekenmeer, omringd door de Zwitserse Alpen?

Het avontuur houdt daar echter niet op. Tijdens je treinrondreis kun je genieten van comfortabele accommodaties, adembenemende uitzichten, en de mogelijkheid om diverse culturen en landschappen te ervaren. Of je nu een geschiedenisliefhebber bent die op zoek is naar historische steden, of een natuurliefhebber die het landschap wil verkennen, er is een treinrondreis die perfect bij je past.

Alle bijzondere plaatsen inbegrepen in onze rondreizen

We nodigen je uit om onze verschillende treinrondreizen te ontdekken en te genieten van de bijzondere plaatsen die je onderweg zult bezoeken. Het is tijd om je reis te beginnen en de wereld te ontdekken zoals je die nog nooit eerder hebt gezien.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen aan boord!

Handige pagina's

Offerte aanvragen
Veel gestelde vragen
Over ons
Last minute trein

Garantie

Om de betrouwbaarheid van jouw reservering te waarborgen, zijn we geregistreerd bij het VZR Garantiefonds en aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR)

Informatie

Treinrondreis.nl is een initiatief van Treinreiziger B.V.

Treinrondreis
Grondherendijk 41 a/b
3082 DG Rotterdam
Ons kantoor is geen bezoekadres

Telefoon: 010 - 26 13 0 43
Email: contact@treinrondreis.nl

Treinrondreis.nl is een handelsnaam van Treinreiziger B.V. (KVK 86245007). Op al onze pakketreizen is de EU-richtlijn 2015/2302 van toepassing. Zie: de pagina reizigersrechten/reisgarantie. Op alle reizen zijn onze (reis)voorwaarden van toepassing. Wij maken gebruik van cookies en handeren de volgend privacyverklaring. © 2021-2024 Treinrondreis.nl